Årgang 0

Det kan godt være, at det er lillesøster Rachel der får al opmærksomheden, når familien Ellebye bevæger sig omkring, fordi hun er en af hovedpersonerne i TV 2-serien Årgang 0. Men det lader storebror Daniel sig overhovedet ikke mærke med. Nærmest tværtimod. Han taler altid pænt om sin søster.

Selv når man spørger ham, hvad det største for ham i året, der er gået, har været, er det søsteren, der bliver trukket frem.

- Det betød meget for mig, at Rachel blev konfirmeret og havde en god konfirmationsfest, fortæller han.

Faktisk bliver familien splittet i 2014. Det sker, når Rachel efter sommerferien starter på efterskole. Men også storebror Daniel forlader barndomshjemmet i Åbenrå. Det er dog for at flytte noget længere væk.

- Jeg skal på sprogskole i Brasilien. Det glæder jeg mig meget til, siger han. Hele familien var i Brasilien på ferie sidste år, så det er ikke første gang, han sætter sine ben i landet, når han lader på brasiliansk jord.

 

 

 

 Læs også masser af historier om De unge mødre på udeoghjemme.dk

Hos Ude og Hjemme følger vi også De unge mødre fra Kanal 4 på tæt hold, så du kan få alt det med, som du ikke ser på tv.

Se galleriet med de nye unge mødre fra sæson 17 herunder.

Aller Media A/S © 2015 - www.aller.dk
Besøg også Ude og Hjemme på Google+