De professionelle dommere har gang på gang dømt ham ude af konkurrencen. Men hr. og fru Danmark vil det anderledes. De er vilde med charmetrolden Rasmus Nøhr.

Det sås tydeligt fredag aften, da sangeren  med seernes stemmer i ryggen strøg direkte fra sidstepladsen, forbi omdansen – og videre til næste uge. En oplevelse der forståeligt nok behagede Nøhr og partneren Karina Frimodt efter programmet.

Rasmus Nøhr er helt vild med Karina - læs historien her...

Stemt videre

– Det er fantastisk, at seerne derhjemme har fanget, at vi har en fest hver gang. For det er virkelig det, jeg forsøger, lyder det fra Nøhr.

Selv om Rasmus Nøhr har svært ved helt at forstå, hvad grunden er til, at seerne ikke vil undvære ham i programmet, har han dog et bud.

– Jeg har jo været ude og spille for rigtig mange mennesker, som jeg tror har fået noget af mig. Det kan da godt være, at de nu tænker, at de gerne vil sende mig en sms og give lidt tilbage. Det er dejligt, siger han, inden han lancerer en anden mulig forklaring på succesen.

Louise Spellerberg er endelig lykkelig - læs om nedturen her...

Karina-effekten

– Man skal heller ikke undervurdere Karina-effekten. Prøv at se en gang, siger han, mens han kigger henført på sin smukke partner.

– Nej, nej, nej. Det tror jeg altså ikke, lyder det beskedent fra dansemusen.

– Jo, jeg vil gerne have lov til at give dig i hvert fald 49 procent af æren for, at vi bliver stemt videre igen og igen, insisterer sangeren smilende.


Disse par blev kærester under Vild med Dans

Under optagelserne til Vild med Dans er det sket mere end én gang, at en dansende duo er blevet kærester. Se hvordan det gik nogle af de kærestepar, som fandt sammen under Vild med Dans, i galleriet nedenfor.

Relaterede artikler

Vild med dans

Her kan du læse om dette års 'Vild med dans'-deltagere - så er du klar til 9. sæson af "Vild med dans"

Vild med dans gør Spellerberg lykkelig

Vild med dans er medicin mod sommerens OL-skuffelse.

Pointrekorder i Vild med Dans

Dommerne har aldrig givet så høje karakterer før i en Vild med dans sæson.

Basim deltager i Vild med dans

Ifølge Ekstrabladet deltager X-Factor favoritten Basim i Vild med dans
Aller Media A/S © 2015 - www.aller.dk
Besøg også Ude og Hjemme på Google+