Rumbaen blev svømmeren Jeanette Ottesens endeligt i Vild med dans. Sidste fredag kom hele følelsesregisteret i brug, da vild jubel over at vinde marathon-salsaen foran de fire andre par. Glæden blev afløst af tårer, da Jeanette og Marc tabte omdansen.

Jeanette lagde da efterfølgende heller ikke skjul på, at hun var dybt skuffet. Og at hun følte, det var uretfærdigt, at præstationen på gulvet ikke rakte til mere. Den seje svømme-pige understregede dog samtidig, at det har været en kæmpe oplevelse at være med i Vild med Dans.

Joakim Ingversen er sidste fyr blandt amatør-danserne og han får masser af frække tilbud, selvom han måske har fundet en kæreste - se mere her...

Jeanette er blevet mere feminin

– Jeg har jo fundet ud af, at jeg faktisk godt kan se feminin ud og føle mig som en prinsesse. Jeg vil gå så langt som til at sige, at jeg er blevet mere feminin. Sådan var det ikke i begyndelsen. Da var jeg nok mere lidt af en trucker, griner hun.

For Ottesens partner og læremester, Marc Christensen, var det også en helt ny og stor oplevelse at være med i det mediecirkus, Vild med dans også er. Det var nemlig også hans første gang i rampelyset. For Marc var det desuden en speciel oplevelse at stå i omdansen mod Camilla Bendix og Michael Olesen, fordi Michael Olesen er en af hans allerbedste venner.

Hepper på Michael og Camilla

– Nu håber jeg, at Michael går hele vejen. Han har jo været med i mange år, så det må være hans tur til at vinde.
For Marc Christensen har bekendtskabet med Vild med dans været ekstra opløftende, fordi han føler, han har fået en anerkendelse, han har savnet.

– Som danser er det fedt at være med. Jeg har fået meget ros – også fra dommerne. Det er ikke så tit, man får det i danseverdenen, så det har betydet rigtig meget for mig. Jeg føler, jeg har fået en bekræftelse, som jeg ikke rigtig nåede at få, da jeg var aktiv konkurrencedanser, siger han.

Også Rasmus Nøhr var en skuffet herre, da han røg ud af konkurrencen, men inden da var han folkets favorit og fuld af tro på sig selv og ikke mindst dansepartneren Karina - se her...


Se alle de flotte vild med dans par

Nu er der kun fire dansepar tilbage, når semifinalen i aften skal stå. Se alle årest deltagere i galleriet her:

Se vores nyeste gallerier

Relaterede artikler

Vild med dans

Her kan du læse om dette års 'Vild med dans'-deltagere - så er du klar til 9. sæson af "Vild med dans"

Vild med dans gør Spellerberg lykkelig

Vild med dans er medicin mod sommerens OL-skuffelse.

Pointrekorder i Vild med Dans

Dommerne har aldrig givet så høje karakterer før i en Vild med dans sæson.

Basim deltager i Vild med dans

Ifølge Ekstrabladet deltager X-Factor favoritten Basim i Vild med dans
Aller Media A/S © 2015 - www.aller.dk
Besøg også Ude og Hjemme på Google+