Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags, uges, måneds og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  Horoskop

Tjek gratis dit horoskop

Her på siden kan du finde en beskrivelse af dit personlige stjernetegn, din partners din venindes eller nogle helt andres. Alle 12 stjernetegn har hver især nogle personlige karakteristika, som du finder et kort resume af. Tag blot et kig på siden og se hvad netop dit stjernetegn fortæller om din personlighed. Er du også nysgerrig på om dig og din partner nu også passer godt sammen hvad angår stjernetegn? Så er der også rig mulighed for at blive klogere på, om I er det perfekte partnermatch. Samtidig har du også mulighed for at få et kig ud i fremtiden, og se hvad den bringer dig, ved at læse dit dags, uges, måneds eller årshoroskop for 2017. Alt sammen er selvfølgeligt gratis og alle horoskoper er udarbejdet af vores dygtige astrologer.  

Har du lyst til at få lagt dit helt eget unikke personlige horoskop og få mere viden om dit indre landskab, kan du også det - klik blot her!

God læselyst.

Hvad er mit stjernetegn?

Vandmanden 20. januar – 18. februar

Som vandmand er du særdeles socialorienteret. Dine venner betyder meget for dig, og du elsker at arbejde sammen med andre mennesker. Dog har du et behov for at føle dig fri og individuel, hvilket gør, at du ofte har lyst til at gå til højre, hvis du får at vide, du skal gå til venstre- bare for at vise, at du selv vil vælge. 

Vandmand og kærlighed

Det er aldrig kedeligt at være i et forhold med en vandmand. Du er opfindsom og vil tit overraske med nye ideer. Derudover er du loyal og bliver næsten aldrig jaloux.

Det perfekte match til vandmanden

Tvilling og vægt.

Læs gratis dit dagshoroskop her!

Fisken 19.februar – 19. marts

Fisken har en yderst følsom natur. Du er meget sensitiv og sårbar og kan ikke bære at se andre lide. Derfor vil du også til en hver tid tilsidesætte dig selv for at hjælpe andre. Din fantasi er uovertruffen, og du elsker eventyr. 

Fisken og kærlighed

Som fisk er du troværdig og loyal. Du er nem at være sammen med, da du forstår din partners følelser. Ikke mindst er du yderst omsorgsfuld.

Det perfekte match til fisken

Skorpion og krebs. 

Læs gratis dit dagshoroskop her!

Vædderen 20.marts - 19. april

Vædderen er lederen, og den der får sat tingene i gang. Du er typen, som helst vil og kan selv. Med din store portion energi, har du et blindt gåpåmod samt en magnetisk og dragende personlighed. Til tider har du en tendens til at blive irriteret og utålmodig.

Vædderen og kærlighed

Vædderen er romantiker. Du er trofast og ser ikke til andres side, når du først har fundet din partner. Du kan dog godt være meget besiddende og jaloux i dit partnerskab.

Det perfekte match for vædderen

Løve og skytte.

Læs gratis dit dagshoroskop her!

Tyren 21. april – 21. maj

Tyren er en sand livsnyder, der er stabil og tålmodig. Du elsker naturen, mad, sex, musik og hygge. Faktisk er det æstetiske og sanselige omdrejningspunktet i dit liv som tyr. Du er tålmodig og behagelig at omgås, og der skal meget til for at få dig til at miste besindelsen.

Tyren og kærlighed

Tyren har stor omsorg for sine medmennesker, og derfor kan du til tider virke overbeskyttende. Du er mild og behagelig at være i selskab med og lytter oprigtig til din partner.  

Det perfekte match for tyren

Stenbuk og jomfru.

Læs gratis dit dagshoroskop her!

Tvilling 22.maj – 21. juni

Tvillingen er livlig og energisk. Med din nysgerrig- og imødekommenhed charmerer du alle du kommer i kontakt med. Du kan få dine budskaber igennem og er typen der kan sælge sand i Sahara.

Tvillingen og kærlighed

Tvillingens passion er flirt. Du elsker  at flirte og gør det ofte uden bagtanker. I dit kærlighedsliv kan du simpelthen ikke få nok af spænding og forandringer.

Det perfekte match for tvillingen

Vægt og vandmand

Læs gratis dit dagshoroskop her!

Krebsen 21. juni – 21. juli

Krebsen har med sit følsomme og sensitive sind en hård skal, men indeni gemmer der sig et hjerte af guld. Familielivet betyder særligt meget for dig. Og folk kender dig for dine evner til at yde omsorg for andre.

Krebsen og kærligheden

Krebsen er en ægte romantikker. Du er meget givende i et parforhold. Af natur er du yderst sensitiv og kan derfor nemt blive hylet ud af den ved de mindste negative vibrationer.

Det perfekte match for krebsen

Skorpion og fisk

Læs gratis dit dagshoroskop her!

Løve 22. juli – 22. august

Som løve oser du af selvtillid, kreativitet og er født til lederskab. Du elsker, når projektørlyset rammer dig. Og du er god til at organisere og inspirere dine omgivelser og ikke mindst dele ud af din gavmildhed.

Løven og kærlighed

Som løve er du meget beskyttende overfor den du har kær. Du er derfor en meget omsorgsfuld partner og en romantiker uden lige – der dog bliver meget let jaloux. 

Det perfekte match for løven

Vædder og skytte

Læs gratis dit dagshoroskop her!

Jomfruen 23. august - 22. september

Jomfruen er arbejdsom og analytisk i sin natur. Du er jordbunden og flittig med en udpræget sans for detaljeorienteret arbejde.  Som jomfru har du ofte en følelse af, at du er kommet på jorden for at hjælpe og støtte andre, hvilket du også ofte gør.  

Jomfruen og kærlighed

Da du er jomfru, har du i den grad ordenssans og vil derfor også meget gerne sætte kærligheden i system. Og ikke mindst også bringe orden i din partners liv.

Det perfekte match for jomfruen

Tyr og stenbuk

Læs gratis dit dagshoroskop her!

Vægten 23. september – 22. oktober

Som vægt er du kendt for at være social, charmerende og diplomatisk. Du hader konflikter og vil gøre hvad som helst at imødekomme din omverdens behov og ønsker. Særligt er du i dit es, hvis du kan hjælpe andre. Det æstetiske udtryk elsker du. Derfor kan du også godt lide at klæde dig smukt på.

Vægten og kærligheden

Vægten er meget betænksom og en kærlig partner. Du vil gøre alt for dit kærlighedsforhold. Du er fredlig af natur og vil aldrig skabe problemer.

Det perfekte match for vægten

Tvilling og vandmand

Læs gratis dit dagshoroskop her!

Skorpionen 23. oktober – 21. november

Som skorpion har du en særlig evne til at gennemskue andre mennesker, men er samtidig også meget hemmelighedsfuld omkring dit eget liv. Du har et vedvarende ønske om at have kontrol på ting og sager, hvilket næsten kan blive en besættelse for dig. For at få det, som du gerne vil, er du ikke bange for at bruge en smule manipulation.

Skorpionen og kærligheden

Skorpionen er meget passioneret og loyal i sit forhold. Du er natur givende af natur, men forventer til gengæld også ubegrænset loyalitet af din partner.

Det perfekte match for skorpionen

Krebs og fisk

Læs gratis dit dagshoroskop her!

Skytten 23. november – 21. december

Som skytte er du energisk og ambitiøs i din natur og søger altid nye udfordringer. I din optik er græsset altid grønnere andre steder, hvorfor du hele tiden er på fuld fart efter at opleve nye og anderledes horisonter.

Skytten og kærligheden

Skytten er yderst eventyrlysten, og derfor er du ofte også villig til at tage vovede chancer, når det gælder kærligheden. Du er derudover loyal og troværdig i dit parforhold, selvom du føler et stort behov for frihed.

Det perfekte match for skytten

Vædder og løve.

Læs gratis dit dagshoroskop her!

Stenbukken 22. december – 20.januar

For stenbukken er stabilitet, praktik og sikkerhed vigtigt. Du har et inderligt behov for succes, og at nå toppen, hvilket du har drømt om siden du var barn. Men du involverer dig kun i store projekter, hvis de er rimelig sikre.

Stenbukken og kærligheden

Stenbukken tror på ægte kærlighed. Derfor er du meget loyal over for din partner og tager ægteskabet alvorligt. Du bryder dig ikke om engangsknald eller om at flirte.

Det perfekte match til Stenbukken

Jomfru eller tyr.

Læs gratis dit dagshoroskop her!