Mit Ude og Hjemme: Konkurrencer og fordele i april

I denne måned kan du både vinde blender og SodaStream maskine - samt downloade gratis guide til det overnaturlige.

Forfriskende danskvand hver dag

Drømmer du også om at forvandle dit postevand til boblende danskvand på få sekunder? Med en danskvandmaskine i hjemmet bliver det lidt sjovere at få drukket nok vand, hvilket ofte kan være svært at huske i en travl hverdag. En undersøgelse viser, at man drikker 25 % mere vand med en SodaStream i køkkenet – så det er bare med at komme i gang.
Vi udlodder 3 stk. SodaStream Spirit inkl. 4 Watermix smagsvarianter til hver maskine. Samlet værdi 995 kr. per gevinst.
Følg med på SodaStreams Facebook-side www.facebook.com/sodadk for masser af gode tips til spændende postevand.

Vind en stilfuld blender

Tag forskud på sommeren og lav lækre smoothies i den nye, kraftige HERO blender fra OBH Nordica. Motoren er kraftig med hele 1400 watt, og betjening sker let med trinløs hastighedsregulering og forudindstillede programmer til bl.a. knusning af is og smoothies. Den varmebestandige kande på 1,75 liter tåler både varme og kolde væsker, og rengøring er nem, da både kande og de 6 specialdesignede knive tåler maskinopvask. 
Vi bortlodder 6 stk. i alt, hver til en værdi af 1.599 kr.
 

32 sider gratis guide til det overnaturlige

Anne-Marie Østersø er Ude og Hjemmes populære clairvoyant, med over 25 års. Få den store guide her, som bl.a. kan hjælpe dig med spørgsmål som: Betyder vores drømme noget? Har vi skytsengle, som hjælper os? Kan tarotkort fortælle, hvilke muligheder vi har? Og findes der spøgelser?