Mit Ude og Hjemme: Konkurrencer og fordele i december

I denne måned kan du vinde hotelophold, kaffemaskine og elkedel samt få en gratis juleroman.

Vind kaffemaskine og elkedel

Legacy-kaffemaskine og elkedel fra OBH Nordica er stilfuldt retrodesign i førsteklasses kvalitet. Kaffemaskinen har et kraftigt varmelegeme på 1550 watt og brygger kaffe med den perfekte temperatur på under 6 minutter. Kedlen har termometer, der viser vandets temperatur, kapacitet på 1,7 liter med vandstandsmål samt silikonehåndtag for bedre greb.
Vi bortlodder et sæt i hvidt til en samlet værdi af 2.298 kr.
 
 

Benniksgaard Hotelophold

Vind en overnatning i luksussuite med udsigt over Flensborg Fjord for to personer inkl. 3 retters middag efter kokkens valg (ekskl. vin), champagne, frugtkurv og chokolade på værelset ved ankomst, fri afbenyttelse af minibar samt egen udendørs sauna og vildmarksbad, Dreamwater Lounge massage og voucher til Benniksgaards butik på 100 kr.
Se mere om Benniksgaard Hotel på www.benniksgaardhotel.dk
 
Vi bortlodder et ophold til en samlet værdi af 5.020 kr.
- Gavekortet kan benyttes frem til 30. juni 2018
- Der tages højde for udsolgte dage
 
Med udsigt over den naturskønne Flensborg Fjord og med vidtstrakte marker som nærmeste nabo, kan du for alvor skrue op for forkælelsen med et værelse på Benniksgaard Hotel. I bor i luksussuiten med udsigt, her får I nemlig ikke bare en stor suite med en fantastisk udsigt over golfbaner og Flensborg Fjord, I får også et stort badeværelse med både brus og stort karbad. Desuden får du adgang til din egen hyggelige og private terrasse, med vildmarksbadet samt den udendørs sauna.
 

Gratis juleroman af Lars Kjædegaard

Sus bor i provinsen, er gift med en politibetjent, mor til Silke på 15 og souschef i et supermarked. Hun har det med at opklare hverdagsdramaer og små og store forbrydelser i byen, og hun skal nok sørge for, at der bliver julestemning i de små hjem. Du kan downloade juleromanen ”En sag for Sus”, hvis du er medlem af fordelsprogrammet. 
Hent den gratis juleroman hér.