Mit Ude og Hjemme: Konkurrencer og fordele i maj

I denne måned kan du både vinde en blender og produkter fra Phyris - samt downloade gratis slankeopskrifter.

Nu bliver det endnu lettere

OBH Nordicas Ultimate Blend er den mest kraftfulde blender nogensinde. Den kraftfulde motor og de seks forudindstillede programmer kan både tilberede og mikse kolde og varme supper på kun syv minutter, blande smoothies, lave nøddesmør, male kaffebønner og knuse is. Yderligere har den et moderne touchpanel med lys, som gør den nem at bruge. Den perfekte blender til en sund livsstil for hele familien.
Vi bortlodder 1 stk. til en værdi af 2.999 kr.
 

Vind præmier fra PHYRIS linje, Skin Control

Skin Control indeholder et udvalg af beroligende og skånsomme produkter der beskytter, plejer og forbedrer hudens tilstand. Skin Control tilbyder individuelle løsninger til stresset hud med tendens til couperose eller hud, der er i ubalance. Desuden findes der ekstraordinære produkter til særlige plejebehov, som det fantastiske produkt UV Add On, der giver UV beskyttelse. Vind et sæt bestående af Couperose Cream og UV Add On. 
Vi bortlodder 4 sæt, hver til en værdi af 745 kr.
Læs mere på www.phyris.dk  Forhandler oplyses på 22 15 22 29.
 

Slank med Camilla Framnes

På mange diæter og slankekure skal du holde dig fra en række fødevarer. Ofte er det dem, du allerbedst kan lide. Men med dette slankeprogram kan du tabe dig og stadig spise dine livretter. I denne PDF får du to eksempler på en dagsmadplan samt opskrifter på syv af Camillas livretter. Klik hér.