Mit Ude og Hjemme: Konkurrencer og fordele i marts

I denne måned kan du vinde lækkert køkkentøj samt cremer - og så får du gratis slankeopskrifter.

Vind nærende cremer

Nutri Sensation - en nærende formel som regenerere huden. 
Fra omkring 40-års-alderen forandres hormonbalancen, og huden bliver tyndere. Stille og roligt mindskes elasticiteten og fylden i huden, og de første tegn på ældning bliver synlige. Nutri Sensation er en hudplejelinje, der imødekommer det moderne krav til god hudpleje. Huden tilføres aktive ingredienser, så hudtonen ser sund og frisk ud igen. Du kan vinde et sæt bestående af Night Repair Serum samt Nutri Sensation Revitalizer.
Vi bortlodder to sæt, hver til en værdi af 998 kr.
 
Læs mere på www.grandel.dk Forhandler kun på apoteker. Tlf. 21 90 77 32.

Vind nye favoritter til køkkenet

eXperience by Tefal er en ny generation af køkkentøj, som forener funktion og intelligent design og dermed giver de bedste forudsætninger for gode madoplevelser og resultater i køkkenet hver gang. De modstandsdygtige, nittede håndtag i rustfrit stål gør det endda muligt at anvende serien i ovnen. 
Vi bortlodder en komplet serie luksus til køkkenet med 2 pander, 1 gryde og en kasserolle til en samlet værdi af 4.895 kr.
 
Nærmeste forhandler oplyses på 43 350 350. Se mere på www.obhnordica.dk
 

Slank med Camilia Framnes

Camilla Framnes har tabt hele 76 kilo, så hun har masser af erfaring og gode fif til et vægttab. I denne PDF får du opskrifter på syv af Camillas livretter samt to eksempler på dagskost, så du kan tabe dig efter samme principper som Camilla Framnes og FitAll.