Mit Ude og Hjemme: Konkurrencer og fordele i november

I denne måned kan du vinde mobiltelefon og grill samt få gratis opskrifter på strik mm.

Vind grill

Med OptiGrill fra OBH Nordica bliver du grillmaster året rundt! Optigrill kan bruges til alt, men er særlig velegnet til at grille kød og i særdeleshed en god bøf. Lysindikatoren viser, hvordan stegningen skrider frem, så du altid ved præcis, hvornår din mad er tilberedt, nøjagtigt som du ønsker den. Et lydsignal fortæller ved hvert trin, at det nu er tid til at fjerne kødet, afhængigt af om du ønsker tilberedningen rød, medium eller gennemstegt.

Vi bortlodder to stk., hver til en værdi a 1.699 kr.

 

Vind en DORO mobil

Vind en Doro 8040, der er seneste skud på stammen i mobilproducenten Doros serie af bruger- og ældrevenlige smartphones. Telefonen har en stor 5”-skærm samt et 8MP-kamera og er udstyret med alle Doros signaturfunktioner som HD voice og ekstra høj lyd samt tre fysiske taster i bunden. Smartphonen kommer med en smart vandret ladestation, der også fungerer som ur, alarm og elektronisk billedfremviser.

Læs mere på www.doro.dk, hvor du også finder liste over forhandlere.

Vi bortlodder en mobil til en værdi a 2.499 kr.

 

Gratis opskrifter

Strik og hækl årets julepynt. Kom godt i gang med årets julepynt med otte strikke- og hækleopskrifter. Er du hurtig, kan de også bruges til små værtindegaver i december.

Hent de gratis opskrifter hér.