Ude og Hjemmes Store Julekalender

Nu får du chancen for at vinde alt fra kufferter og smykker til lækre skønhedsprodukter og køkkenmaskiner i Ude og Hjemmes store julekalender. Der er præmier for over 210.000 kr.

Sådan deltager du i konkurrencerne

For at deltage i konkurrencen skal du svare rigtigt på dette spørgsmål:

Hvad er marcipan lavet af?
A.    Æbler
B.    Mandler

Send en sms til 1266 med teksten UHK, efterfulgt af sms-koden samt A eller B.*

Eksempel:

Vil du gerne deltage i konkurrencen om køkkenmaskinen, og mener du, svaret er B, skriver du ”UHK JUL 2 B” og sender til 1266.

Du kan deltage så mange gange, du vil. For hver sms du sender, får du et lod til hovedpræmien.

Du kan altså kun deltage i konkurrencen om Christina Watches ved at deltage i de øvrige 24 konkurrencer. Du kan deltage i alle konkurrencerne allerede nu og til og med den 31. december 2017.


Hovedgevinst – CHRISTINA Jewelry & Watches

Vind to fantastiske ure fra CHRISTINA Jewelry & Watches. Ét til hverdag og ét til fest eller alt efter dit humør… Vind CHRISTINA Swiss made Collect ur med rødt kalveskind og forgyldte sterlingsølv-charms med ægte safirer, rubiner, topaser og krystal-kvarts samt CHRISTINA Swiss made Collect ur med sorte kalveskindssnore og sterlingsølv-charms med ægte ædelsten. Alle Christinas smykker bliver fremstillet i sterlingsølv og i hånden efter Christinas egne tegninger.

Værdi 27.523 kr.
 

SMS-KODE JUL 1

Vind smukt smykkesæt fra JEWLSCPH bestående af RAINING BEADS øreringe i 24 karat forgyldt sterlingsølv meddråbeformede facetslebne blå calcedon-ædelsten samt 44 cm STARRY halskæde i 24 karat forgyldt sterlingsølv med små facetslebne hvid topas ædelsten.

Vi bortlodder to sæt. Samlet værdi 7.296 kr.
 

SMS-KODE JUL 2

Vind denne lækker, robuste og effektive Hero 1200 køkkenmaskine fra OBH Nordica. Skålen kan rumme 5,5 liter eller 2 kg og højden kan justeres alt efter tilbehøret. Piskeris, dejkrog, omrører samt stænklåg medfølger. Skål og tilbehørsdelene kan vaskes i opvaskemaskine.

Vi bortlodder to stk. Samlet værdi 6.598 kr.
 

SMS-KODE JUL 3

Vind fem lækre produktpakker fra The Body Shop med forkælelse fra top til tå. Drops of Youth serum og dagcreme, der giver et sundt og friskt look. Ansigtsmasker og spaprodukter til selvforkælelse. White Musk duftserien, i nyt design, og New Year kalendergaven, hvor du kan tælle ned og blive klar til nytårsaften.

Vi bortlodder to sæt. Samlet værdi 6.160 kr.


SMS-KODE JUL 4

Vind styler og føntørrer fra ghd og nyd følelsen af en professionel salon-føntørring. Hurtig tørring og styling, krus reduceres og efterlader håret blødt og glansfuldt. Styleren giver 50% færre knækkede hårstrå og 20% mere glans. De afrundede kanter hjælper med til at skabe de perfekte krøller og bølger i håret.

Vi bortlodder to sæt. Samlet værdi 6.796 kr.

SMS-KODE JUL 5

Vind gavekort til Zenz, som du kan benytte til en klipning eller produkter fra deres svanemærkede hårplejeserie med naturlige og økologiske ingredienser. Serien er skabt med omtanke for dig og miljøet og indeholder ingen SLS, sulfater, petrokemikalier, parabener eller andre potentielt skadelige stoffer. En professionel hårserie, der tager hensyn til din sundhed og dit miljø.

Vi bortlodder to gavekort a 3.000 kr. Samlet værdi 6.000 kr.

SMS-KODE JUL 6

Vind S’cure DLX Spinner (81 cm) er Samsonite’s bedst sælgende kuffert. Dette efterår kan den matches med Uplite duffle bag (45 cm), der begge fås i en limited edition: den fashionable farvekombination sort/guld.

Vi bortlodder to sæt. Samlet værdi 6.196 kr.

SMS-KODE JUL 7

Vind to lækre kvalitetsdyner og -puder fra danske Ringsted Dun. Forkæl dig selv og en du holder af med dyner og puder produceret i Danmark. I år fejrer Ringsted Dun 70-års jubilæum. Hold varmen i en kold tid med en jubilæums-helårsdyne (140 x 200 cm, BE11), og oplev den forfriskende breeze- jubilæumspude.

Vi bortlodder to sæt. Samlet værdi 5.992 kr.

SMS-KODE JUL 8

Vind gavekort til KNAP design, der er kendt for den gode pasform. Tøjet er i høj kvalitet, der sikrer at tøjet kan bruges i mange år og kan tåle vask, uden at det ændrer sig. Det er bæredygtigt og langtidsholdbart og udviklet til den modne kvinde og har høj talje i bukserne. Kjolerne fås i flere længder, så der er tøj til alle højder. De har dybe udskæringer, der er flotte til kvinder med former.

Vi bortlodder to stk. Samlet værdi 6.000 kr.

SMS-KODE JUL 9

Vind en julerød Mustang Dagmar fra Coop, en robust bedstemorcykel i en flot farve, som uden tvivl vil sprede julestemning på cykelstierne. Det ergonomiske greb og den store sadel vil desuden sikre, at cykelturen bliver behagelig. Cyklen har tre indvendige gear og er i let aluminium med 25 års stelgaranti. Et julegaveønske til dig, som elsker de lange daglige ture og dig, som nyder en cykeltur i ny og næ.

Vi bortlodder to stk. Samlet værdi 6.598 kr.


SMS-KODE JUL 10

Vind håndlavet dobbeltring fra BAKS fremstillet i forgyldt sterlingsølv med fem hvide brillantslebne diamanter i kvaliteten wesselton vs. Kirsten Bak designer smykker i et klassisk look kombineret med nye materialer og detaljer. Hendes smykker forhandles under navnet BAKS, og hun har vundet flere internationale priser.

Vi bortlodder to stk. Samlet værdi 7.400 kr.


SMS-KODE JUL 11

Fra Sassoon kan du vinde to komplette sæt hårpleje- og stylingprodukter bestående af shampoo og conditioner, hårolie, varmebeskyttende spray, styling-mousse og finishing spray. Produkterne er udviklet og testet af Sassoons International Creative Team bestående af frisører og farveeksperter for at kunne tilbyde funktionelle, perfekt designede løsninger, der afspejler Sassoons passion for topkvalitet.

Vi bortlodder to sæt. Samlet værdi 7.080 kr.


SMS-KODE JUL 12

Vind to stk. af den prisbelønnede danskvandsmaskine, SodaStream Power. Én maskine til dig selv og én maskine til din arbejdsplads, veninde, mor eller søster. Maskinen fremtryller ved et enkelt tryk postevand til forfriskende danskvand. Powermaskinen er elegant og er kendetegnet ved sit slanke design, som passer ind i ethvert køkken.

Vi bortlodder to x to stk. Samlet værdi 6.396 kr.


SMS-KODE JUL 13

Vind lækre makeup- og hudplejeprodukter fra det innovative amerikanske skønhedsbrand Glo Skin Beauty. Pakken indeholder bl.a. pudder, renseprodukter, serum og fugtgivende cremer fra det eksklusive salonmærke. Alle makeupprodukterne er mineralbaserede, så huden har mulighed for at ånde.

Vi bortlodder to pakker. Samlet værdi 6.610 kr.


SMS-KODE JUL 14

Vind hele Derma Eco Woman-serien, som består af lækre, økologisk certificerede og parfumefrie hudplejeprodukter (13 stk.) samt et helt års forbrug af parfumefri Derma-vaskemiddel til kulørt, hvid og uld-/finvask (60 stk.). Derma-serien bærer både det officielle nordiske miljømærke Svanemærket og Astma-Allergi Danmarks mærke.

Vi bortlodder to sæt. Samlet værdi 7.598 kr.

SMS-KODE JUL 15

Vind den nyeste hudplejelinje fra Nimue Skin Technology, der er førende på markedet for avancerede, højteknologiske hudplejprodukter. Denne banebrydende og intelligente, aldersbekæmpende serie er baseret på den allernyeste teknologi samt forskning inden for hudens aldringsproces. Serien Nimue AI består af fire produkter: ansigtsserum, serum til øjenomgivelserne, dagcreme og natcreme.

Vi bortlodder to sæt. Samlet værdi 7.160 kr.

SMS-KODE JUL 16

Vind et gavekort til det danske tøjmærke KAFFE og få muligheden for at opgradere din vintergarderobe med et valgfrit design fra KAFFEs nye kollektion. KAFFE stræber efter at skabe design til den feminine og moderne kvinde, som også foretrækker et skandinavisk præg. Kollektionerne er tidløse og materialerne i gode kvaliteter.

Vi bortlodder to gavekort a 3.000 kr. Samlet værdi 6.000 kr.

SMS-KODE JUL 17

Vind lækre køkkenting fra Scanpan. Serveringsbræt i amerikansk hvideg, 20 x 58 cm samt chefpande og grillpande med non-stick-belægning, supernemme at rengøre samt ergonomisk håndtag, der ligger godt i hånden. Chefpanden kan tåle ovnvarme op til 260 grader.

Vi bortlodder to sæt. Samlet værdi 6.134 kr.

SMS-KODE JUL 18

Mellisa er et dansk familieejet hudplejeprodukt og bliver forbundet med høj kvalitet. De udvælger selv alle de økologiske råvarer og står selv for processen fra start til slut. Mellisa er en ren, bæredygtig og fugtgivende hudplejeserie til dig, der ønsker synlige resultater og høj kvalitet, men til en rimelig pris.

Vi bortlodder to sæt. Samlet værdi 6.000 kr.

SMS-KODE JUL 19

Vind en MotionSense-robotstøvsuger fra Electrolux med det nye innovative trekantede design, som rengør helt ud i krogene. Den er kompakt designet, men fanger effektivt støvet på både gulv, tæpper og klinker. Den har vundet ”Bedst i test” i det anerkendte Testfakta, marts 2017. Lydniveauet ligger på 75 dB, hvilket er væsentligt lavere end de fleste traditionelle støvsugertyper. Når den er ladet helt op, kan robotten køre i 60 minutter. Og du kan lade den op igen på kun 180 minutter.

Vi bortlodder to stk. Samlet værdi 9.990 kr.

SMS-KODE JUL 20

Vind luksuriøse hudplejeprodukter fra det franske luksusbrand Yon-Ka Paris. Pakken indeholder lækre fugtgivende salonprodukter – som den effektive anti-age-creme Excellence Code Cream, der bekæmper hudens aldring og samtidig plejer og fugter. Pakken indeholder også serum, olie og den patenterede Excellence Code Contours, der giver læber og øjenomgivelser nyt liv.

Vi bortlodder to pakker. Samlet værdi 6.258 kr.

SMS-KODE JUL 21

Vind et gavekort til det danske tøjmærke CREAM, som er kendt for deres elegante og feminine boheme-stil. Cream er lig med designertøj til gode priser. Med CREAM kan du udvælge tøj fra et bredt koncept-brand med alt fra smarte toppe til flotte kjoler og lækkert overtøj. CREAM har et stort udvalg af både tøj, sko, smykker og accessories.

Vi bortlodder to gavekort a 3.000 kr. Samlet værdi 6.000 kr.

SMS-KODE JUL 22

Vind Doro 8040, der er seneste skud på stammen i mobilproducenten Doros serie af bruger- og ældrevenlige smartphones. Smartphonen kommer med en smart vandret ladestation, der også fungerer som ur, alarm og elektronisk billedfremviser. Der følger et wallet cover samt sceen protector med.

Vi bortlodder to sæt. Samlet værdi 6.000 kr.

SMS-KODE JUL 23

Vind smukt smykkesæt fra JEWLSCPH bestående af WRAPPED øreringe i sterlingsølv med dråbeformede facetslebne rosa calcedon-ædelsten samt 44 cm STARRY-halskæde i sterlingsølv med små facetslebne hvide topaser.

Vi bortlodder to sæt. Samlet værdi 7.296 kr.

SMS-KODE JUL 24

Vind chokolade fra Sv. Michelsen Chokolade. Siden 1933 har Sv. Michelsen håndlavet chokolade af kun de bedste råvarer. Som den første, og foreløbigt eneste chokoladeproducent i Danmark, er alt Sv. Michelsens Chokolade handlet under det internationale Fairtrade Kakaoprogram, og alle produkterne er glutenfri.

Vi bortlodder to gavekort a 3.000 kr. Samlet værdi 6.000 kr.

SÅDAN GØR DU!

For at deltage i konkurrencen skal du svare rigtigt på dette spørgsmål:

Hvad er marcipan lavet af?
A.    Æbler
B.    Mandler

Send en sms til 1266 med teksten UHK, efterfulgt af sms-koden samt A eller B.

Eksempel:

Vil du gerne deltage i konkurrencen om køkkenmaskinen, og mener du, svaret er B, skriver du ”UHK JUL 2 B” og sender til 1266.

*
Du kan deltage så mange gange, du vil. For hver sms du sender, får du et lod til hovedpræmien.

Du kan altså kun deltage i konkurrencen om Christina Watches ved at deltage i de øvrige 24 konkurrencer. Du kan deltage i alle konkurrencerne allerede nu og til og med den 31. december 2017.

Vi skal have din SMS senest den 31. december 2017. Hver sms koster 10 kr. + alm. sms-takst.

Tjenesten udbydes af Aller Media, Havneholmen 33, 1561 København V, tlf. 70 20 75 92 (support alle hverdage 13-16).

Ved deltagelse fraskrives fortrydelsesretten. For at deltage skal man være fyldt 18 år.

Konkurrencen er i samarbejde med SØNDAG