Ude og Hjemme i denne uge...

Med det nye Ude og Hjemme, som er på gaden onsdag den 26. april, følger et 16 siders tillæg, som vil vække glæde hos familiens yngste: Et kapitel af Sigurd Barrets hyggelige fortælling om Danmarkshistorien. Du kan også glæde dig til at læse det store slanketema om Sense Kuren, hvor du bl.a. får guide og opskrifter på skønne kager og desserter.

God fornøjelse! 

Sigurd fortæller om istiden

Engang for mange, mange år siden var hele Danmark dækket af is. Altså ikke chokoladeis eller jordbæris, men kæmpestore isflager og isbjerge, som dækkede hele landet. Der var så meget is, at det også strakte sig over Norge og Sverige og England - så det hele nærmest var en stor skøjtebane. Kan du forestille dig det?

Tiden med is hed Istiden

I denne uge får du et tillæg med et kapitel fra Sigurd Barrets Danmarkshistorie.

Slank med Sense - Vi taber os sammen

Louise og Diana er slankeveninder. I flere år har de forsøgt at tabe sig sammen, men de fandt først de vise sten, da de blev introduceret for Sense hos Slankeduo i Viborg. Det har givet dem et naturligt forhold til både maden og deres egen krop. Sammen har de smidt 34 kilo.

Lær at læse din hånd

Dine hænder siger mere om dig, end du tror. Linjerne på hånden er nemlig nerveender og impulser fra hjernen, som viser din personlighed, og hvor du er i livet. Håndlæser Krumme, kendt fra "Nærkontakt" på Kanal 4, guider dig igennem den ældgamle tradition.

Du finder alle Ude og Hjemmes konkurrencer her >>

Velkomst-tilbud! Få Ude og Hjemme sendt direkte til døren hver onsdag

Abonnement på Ude og Hjemme

Vil du læse Ude og Hjemme på din iPad? Klik her, for at hente bladet >>

Kender du letliv.dk? Her kan du læse om tidens populære kure og dele dine egne erfaringer med andre brugere.

Se videoerne om ugens blad på vores Youtube-kanal her >>