Ude og Hjemme nr. 25 2017

Ude og Hjemme nr. 25 er på gaden onsdag d. 21. juni 2017.

Vil du have Ude og Hjemme sendt til døren? Hent vores abonnementstilbud her

Vil du læse Ude og Hjemme på din iPad? Klik her, for at hente bladet

 

Ude og Hjemme i denne uge...

Marlene har tabt 41 kilo med Sense

Marlene kæmpede for at finde den rette vej gennem slankejunglen, indtil hun hørte om Sense. Nu har hun tabt sig hele 41 kilo og er blomstret op. Som prikken over i’et har hendes mand netop friet, så hun får det bryllup, hun altid har drømt om. I denne uges Ude og Hjemme kan de læse hele Marlenes slankehistorie - og så får du en guide og lækre opskrifter til Sense.
 

Endelig er jeg mor igen

Rikke var kun 18 år, da hendes ufødte barn døde få uger før termin. Den unge kvinde røg ind i en dyb depression, og da hun endelig mødte sit livs kærlighed, måtte de kæmpe i mange år for at blive forældre.  
 

Rikke blev blind som 21-årig

I en hel måned ventede Rikke på, at hendes hjerte skulle holde op med at slå. Hun ville hellere dø end at være blind. Men hendes hjerte stoppede heldigvis aldrig, og i dag har hun lært, at man ikke behøver synet for at få et godt liv fuld af farver. Bubber har mødt den stædige 47-årige jyde, som oplever mennesker omkring sig lysende klart, selv om hun ikke kan se dem. Rikke kan for eksempel finde ud af meget om en mand bare ved at danse med ham et par gange.

Du finder alle Ude og Hjemmes konkurrencer her >>

Kender du letliv.dk? Her kan du læse om tidens populære kure og dele dine egne erfaringer med andre brugere.

Se videoerne om ugens blad på vores Youtube-kanal her >>