Opskrifter

Laksefrikadeller alla thai style

Tirsdag, 29. oktober 2013Af Kim Gravenhorst. Foto: Jacob Ljørring.
Opskrift på fiskefrikadeller med både laks og torsk krydret med koriander, chili og limeskal. Hertil en dejlig salat med bl.a. peberfrugt og asparges.
40 min
4 personer
Laksefrikadeller:
400 g laksefilet
200 g torskefilet
1 tsk. salt
1 æg
2 spsk. fuldkornshvedemel
½ dl letmælk
1 dl hakket frisk koriander
2 tsk. revet limeskal
1 tsk. finthakket chili
2 spsk. rapsolie til stegning
Tilbehør:
2 spsk. rapsolie
2 hakkede fed hvidløg
1 snittet rødløg
1 snittet rød peberfrugt
200 g snittede grønne asparges
150 g bønnespirer
2 spsk. sød chilisauce
½ dl østerssauce
2 spsk. limesaft