Opskrifter

Pad Thai

Søndag, 11. februar 2024Af Line Holt Nielsen. Foto: Betina Hastoft
Pad Thai er en populær thailandsk ret, der kombinerer risnudler med sauterede grøntsager og en karakteristisk Pad Thai-sauce. Retten toppes med koriander, cashewnødder og limebåde for en autentisk og velsmagende oplevelse.
4 personer
Pad Thai:
350 g tigerrejer
100 g shiitakesvampe
200 g champignoner
3 rødløg
Olivenolie til stegning
300 g risnudler
3 fed hvidløg
2 cm frisk ingefær
½ frisk rød chili
3 æg
75 g bønnespirer
Frisk koriander
Cashewnødder
1 limefrugt
Pad Thai-sauce:
2 usprøjtede limefrugter
2½ spsk. rørsukker
1 spsk. sojasauce
1½ spsk. æblecidereddike
1 spsk. hvidvinseddike
2 spsk. fiskesauce
½ dl vand