Kylling paneret med cornflakes

Kylling paneret med cornflakes giver en dejlig skorpe. Her er retten serveret med en lækker salsa af mango og avocado.

Filet af kylling paneret med cornflakes og serveret med en salasa af avocado og mango
Carina Krüger

Ingredienser til kylling paneret med cornflakes

4 personer

Kylling paneret med cornflakes
2 spsk. olivenolie
200 g cornflakes
1 dl sesamfrø
Salt og peber
1 æg
2 tsk. worcestersauce
2 tsk. honningsennep
4 kyllingefileter
2 lime skåret i både

Salsa
2 avocadoer
1 mango
1 lime
2 spsk. olivenolie
Salt
1 nip tørrede chiliflager

Tilbehør
Grøn salat
Brød
 


 

Alternativ til kylling paneret med cornflakes: Cajun-kylling
 

Fremgangsmåde til kylling paneret med cornflakes

Kylling paneret med cornflakes: Smør et ovnfast fad. Knus cornflakesene let og bland dem med sesamfrø, salt og peber. Pisk ægget sammen med worcestersauce og honningsennep. Vend kyllingefileterne i æggemassen og dernæst i cornflakesdrysset. Læg dem i fadet og steg dem i ovnen ved 200º i ca. 35 min. 


Salsa: Pil og udsten avocadoerne og mangoen. Skær frugtkødet i smalle skiver og dryp dem med en blanding af limesaft og olivenolie. Drys salt og chiliflager over. Servér salsaen til kyllingen sammen med grøn salat og brød.