Opskrifter

Frikadeller med sveskefyld, syltede løg og rødkålssalat

Onsdag, 7. december 2016Opskrift af Louise Dandanell Ørsted. Foto: Carina Krüger.
Her får du opskriften på frikadeller med sveskefyld. Prøv dem, de smager fortræffeligt – og de er ikke svære at lave!
50 min
Frikadeller:
Ca. 550 g hakket kalv- og flæsk
1 løg
1 æg
2 spsk. rasp
1 knsp. nelliker
Salt og peber
Ca. 12 svesker
Fedtstof til stegning
Syltede løg:
3 rødløg
1 dl eddike
50 g sukker
3 nelliker
Rødkålssalat:
½ rødkål
Salt og peber
2 æbler
50 g valnødder
5 stilke frisk persille
50 g rosiner
2 spsk. eddike
2 spsk. olie
1 spsk. honning
1 knsp. af følgende krydderier: Nelliker, kanel, ingefær og kardemomme