Kalvecuvette

Lækker kalvecuvette og stegte grøntsager.

Kalvecuvette

Ingredienser til kalvecuvette

4 personer

Det skal du bruge til kalvecuvette:

Ca. 700 g kalvecuvette
2 spsk. olie
Salt og peber
2 fed hvidløg

Stegte grøntsager til kalvecuvette:

2 store, hakkede løg
2 spsk. olie
4 gulerødder
4 mellemstore kartofler
300 g squash i skiver
2 finthakkede fed hvidløg
2 dåser hakkede tomater
2 tsk. oregano, salt og peber
500 g haricots verts (frost)

Prøv også: Kalvecuvette i gryde

Kalvecuvette - sådan gør du:

Kalvecuvette:

Rids fedtkanten. Brun hurtigt kødet på alle sider i olien. Krydr med salt og peber og læg din kalvecuvette i et ovnfast fad. Gnid den med halve fed hvidløg. Steg din kalvecuvette i en 180° varm ovn i ca. 45 min., til den har en centrumtemperatur på 62°. Lad den hvile i ca. 10 min.

Stegte grøntsager:

Steg løgene klare i olien. Skræl gulerødder og kartofler og skær dem i tynde skiver. Vend dem i panden sammen med squash, hvidløg og tomater. Krydr med oregano, salt og peber. Lad det simre over svag varme under låg i ca. 30 min. Tilsæt frosne haricots verts og lad det hele simre i yderligere ca. 5 min.

Tilberedningstid af kalvecuvette: Ca. 1 time, heraf arbejdstid ca. 20 min.

Lav også pasta med røget makrel