Ude og Hjemme Shoppen

sødt

desserter

kager

Alle artikler

Horoskoper

Lav lækre og nemme desserter på et øjeblik. Her finder du masser af lækre opskrifter ganske gratis. Find din dessert-favorit nu! 

Gode desserter er den bedste måde, at afrunde et godt måltid på. Af samme grund er det vigtigt at du ligger en ekstra god indsats på dette område, da det især vil være dine desserter dine gæster kan huske.

Der findes rigtig mange forskellige typer af desserter, så når man skal vælge hvilken dessert man skal have, så er det en rigtig god ide at finde ud af hvornår man skal spise desserten eller hvad man har spist forinden. Hvis det skal være desserter til formiddagskaffen, så må det gerne være en lidt tung kage. Har man derimod spist for- og hovedret så skal det måske være en lidt lettere dessert, evt. creme brulée eller sorbet.

Desserter kan også passe til forskellige årstider. Der findes f.eks. rigtig mange sommerdesserter, hvor man kan bruge friske frugter eller måske endda frugter fra egen have. Dette er ofte lidt lettere desserter, som man ofte kan nyde om formiddagen i sommer varmen. Blandt de lækre desserter, du kan finde her, er der klassikere som citronfromage, sorbet, æblekage og rabarberkompot samt mange andre gode desserter.

Du kan også finde utallige traditionelle desserter, og her er det især juledesserterne der udgør vores udvalg. Men du kan også finde klassiske bagværk som hindbærsnitter.

Vi håber at du kan finde en masse gode desserter, som dig og dine gæster kan nyde. Vi kan garantere for, at der er nok desserter at tage fat i vores store udvalg, så det er bare om at komme i gang med at lave alle de lækre desserter.