Hjemmelavet is i lange baner

Sommer og isdesserter hører sammen. Her får du en række skønne opskrifter på hjemmelavet is, fløde- og yoghurtis, islagkager, sorbet og meget mere

Vi du virkelig forkæle dig selv og dine nærmeste, så kast dig ud i hjemmelavet is! Perfekt, uanset om det er sommer eller om du skal have en lækker dessert til din nytårsmenu.

Spis is uden dårlig samvittighed - gode tips fra Slankeklubben

En hel verden af hjemmelavet is

Vi har samlet en række dejlige opskrifter på hjemmelavet is - både fløde- og yoghurtis, sorbet, islagkager og mange andre sjove isdesserter.

Hvilken slags hjemmelavet is er du til?

En ismaskine er en god investering, hvis du også er vild med hjemmelavet is! Her finder du ismaskiner i alle prisklasser >>

Flødeis

Flødeis laves på en basis af fløde eller mælk. Du kan lave den helt klassiske version, vaniljeis, eller måske kaste dig ud i en variant med skovbær! Her får du nogle af Ude og Hjemmes bedste opskrifter på hjemmelavet fløde-is.

Yoghurtis

Yoghurtis er blevet ret populært, og der er efterhånden dukket en del yoghurt-isbarer op rundt omkring i landet. Du kan også sagtens kaste dig ud i en hjemmelavet yoghurt-is - det er slet ikke så svært. Se bare her...

Sorbetis

Uhm! Sorbetis er en fantastisk dessert på varme dage! Sorbet laves gerne på vand, sukker, frugt og/eller frugtsaft, som f.eks. vores opskrift på citron-sorbet. Men sorbet kan naturligvis laves i utallige versioner.

Islagkager

Skal du holde fest, eller trænger du og familien bare til lidt forkælelse, så prøv en eller flere af disse skønne is-desserter. Mums!

En nem og skøn dessert-iskage bestående af en krydret bund af bastognekager dækket af en fyldig vaniljeis med hvid chokolade og på toppen skiver af friske jordbær.

Flere skønne desserter med hjemmelavet is

Du kan finde mange flere skønne is-desserter på Ude og Hjemme - både med hjemmelavet is og med is fra supermarkedet.
Her får du lidt flere opskrifter på lækre is-desserter med hjemmelavet is.

Er du til ispinde?

Ispinde er et hit hos børnene, når solen bager! Vi har samlet 10 opskrifter med de kolde fristelser. Klik her for at se opskrifterne på ispinde.

Relaterede artikler