Opskrift på madpandekager til Dukan kuren - Fase 1

Det er i fase 1 også kaldet angrebsfasen af Dukan kuren hvor du vil opleve det hurtigste vægttab, fordi kosten stort set kun består af proteiner, der er svære for kroppen af fordøje.

Foto: Jacob Ljørring

Fase 1 i Dukan kuren er ren protein
Det er i denne fase, du vil opleve det hurtigste vægttab med Dukan kuren, fordi kosten stort set udelukkende består af proteiner, der er svære for kroppen at fordøje.

Kroppen forbrænder flere kalorier, når den fordøjer protein end f.eks. fedt og kulhydrater. Den har desuden sværere ved at udnytte alle de kalorier, som rent protein indeholder.

Gå ind på slankeklubben.dk for at få endnu flere opskrifter, kostplaner og succeshistorier til Dukan kuren

Få hele kostplanen til fase 1 i Dukan kuren på slankeklubben.dk her
 

Spis dig mæt, drik vand og tab dig med Dukan kuren

Når du følger Dukan kuren er det vigtigt, at du spiser dig mæt, men lad være med at overspise. Hold dig til tre hovedmåltider og to-tre mellemmåltider om dagen.

Kom godt i gang med Dukan kuren i dag!

Køb guide og opskrifter til Dukan kuren i shoppen

Efter mange forespørgsler, kan du nu købe alle 5 tillæg med Dukan kuren i vores webshop. Alle tillæg indeholder en guide samt opskrifter til Dukan kuren - så er du nemt i gang med din slankekur.

Hvert tillæg koster kun 20,-

Det er vigtigt i Dukan kuren, at du drikker masser af vand, gerne 2 liter i døgnet, at du sparer på saltet, og at du spiser halvanden spiseskefuld havreklid hver dag.

Pierre Dukan foreslår, at du spiser havrekliden i en madpandekage, som du finder opskriften på nedenfor.

Du kan købe hvedeklid HER>>
 

Madpandekager
1,5 spsk. havreklid, 1,5 spsk. fromage frais, 1 æggehvide - eller et helt æg, hvis man tåler kolesterol, 1 spsk. Aspartam eller andet sødemiddel, lidt salt, et par dråber olie.
Du kan købe havreklid HER >>

Rør havreklid, fromage fraise og æg sammen i en skål, smag til med sødemiddel og salt. Kom olie på en tefalpande og tør det af igen. Bag pandekagerne, til de er gyldne på begge sider. Pandekagerne holder mindst en uge i køleskab. Pak dem ind i folie eller husholdningsfilm, så de ikke tørrer ud.

Nedenfor finder du et eksempel på en opskrift til aftensmaden under fase 1 i Dukan kuren
 

Aften: Roastbeef
(4-6 portioner) 1,3 kg oksefilet, salt og peber.

Forvarm ovnen til 240°, steg kødet i et fad i 15 minutter. Der må ikke tilsættes salt, før kødet er tilberedt. Reducer temperaturen til 160° og steg videre, til et stegetermometer viser 49° (ca. 35-45 min.). Sæt stegen på et skærebræt og lad den stå utildækket i 15 minutter. Krydr med salt og peber og skær den i skiver. Kolde rester kan serveres med en af saucerne, der er beskrevet i Ude og Hjemmes første tillæg om Dukan kuren.

 

Krydderurtedressing til Dukan kuren:
Ingredienser: 1 bouillonterning med lavt fedtindhold (kød, fisk eller grøntsager), 1 tsk. majsmel, 200 g fedtfrit fromage frais eller kvark, krydderurter og evt. lidt skalotteløg, salt og peber.
Fremgangsmåde: Opløs bouillonterningen i 1,5 dl lunkent vand i en gryde og rør majsmelet i. Varm blandingen op til det jævner, og lad det køle af igen. Tilsæt fromage frais og krydderurter. Smag til med salt og peber.

 

25 opskrifter til fase 1, angrebsfasen

Dette hæfte er til dig, som skal i gang med Dukan Kurens fase 1. Vi har samlet 25 opskrifter på morgenmad, frokost, aftensmad og dessert, som du må spise i angrebsfasen.

Pris: 25,-

Du kan læse mere om de forskellige faser i Dukan kuren nedenfor:

Dukan kuren - fase 2
Dukan kuren - halvvejs
Dukan kuren - fase 3
Dukan kuren - fase 4

 

Vil du gerne i gang med at træne? Her finder du lækkert træningstøj og -sko til gode priser >>
 

Få hjælp til din slankekur med Ude og Hjemmes slankeguides

Spis hvad du vil fem af ugens syv dage. Spis kun lidt to valgfrie dage. Og tab dig - med garanti. Så kort kan 5:2 Kuren beskrives. Pris: 20 kr.
LCHF er til dig, der er træt af humørsvingninger, sukkertrang, elevatorvægt og dårlig appetitregulering. Pris: 20 kr.

Artiklen indeholder affiliate links.

Relaterede artikler