Smugkig i det nye Ude og Hjemme

I denne uge får du et kæmpe blad på 184 sider! Du kan læse om venindeparret Tina og Tina, som har fulgt Protein Kuren og tabt 9 kilo på 5 dage. Du får også en guide og lækre opskrifter til kuren. Du kan også møde 82-årige Jytte, der har fået synet igen efter at have været blind i 47 år. Du får også et nyt Junior-hæfte om de store romere - så er der både læsestof til dig og familiens mindste.

Ude og Hjemme nr. 32 er på gaden onsdag d. 9. august 2017.

God fornøjelse!

Vil du have Ude og Hjemme sendt til døren? Hent vores abonnementstilbud her

I dit Ude og Hjemme i denne uge...

2 x Tina jubler: Tabte 8,7 kilo på 5 dage


Venindeparret Tina og Tina havde ikke de store forventninger, da de gik i gang med at teste en ny proteinkur. Men de blev glædeligt overraskede over den effektive lyn-kur. Du får også opskrifter til fem dage og masser af tip.

Gud ser jeg sådan  ud


82-årige Jytte Nielsen har aldrig set sine børnebørn Amalie og Nikolaj. Og det er 47 år siden, hun har set sin datter, Ann. Men det har ændret sig. Jytte har fået synet tilbage, og hun er i den grad blevet overrasket.

Bentes mand begik selvmord uden forklaring


Det kom som et chok for Bente og hendes to døtre, Line og Ditte. Deres glade og vellidte ægtemand og far, der elskede sine piger og sin kone, begik selvmord – sådan helt ud ad den blå luft. Nu sidder de tilbage med savnet, vreden og frustrationen over en masse ubesvarede spørgsmål.

Har du deltaget i vores konkurrencer?

Du finder alle vores aktuelle konkurrencer her >>

Kender du letliv.dk? Her kan du læse om tidens populære kure og dele dine egne erfaringer med andre brugere.

Se videoerne om ugens blad på vores Youtube-kanal her >>