Mellem himmel og jord

Anne-Maries brevkasse: Et dobbelt svigt

5. september 2016 af Anne-Marie Østersø
Trunte har mistet sin kæreste, som nu er sammen med hendes veninde. Clairvoyant Anne-Marie Østersø er klar med gode råd.
Anne-Marie Østersøs brevkasse

Få svar på alt mellem himmel og jord i Anne-Marie Østersøs brevkasse hver uge i Ude og Hjemme.

Kære Anne-Marie

Min verden er revet i atomer, og jeg trænger til et godt råd. Efter et kaotisk og psykisk opslidende kærlighedsliv fandt jeg for tre år siden drømmemanden. Jeg gav mig hen til ham og troede uden tøven på vores forhold. For tre uger siden sagde han pludselig, at han ikke kunne se mig i øjnene og sige, at han elskede mig, og at han derfor ville stoppe forholdet. En uge senere indrømmede han, at min veninde og fortrolige gennem 35 år kom hos ham.

Jeg styrtede ned i et sort hul, for nu havde jeg mistet de to mennesker, der var mig nærmest.

Kan du hjælpe mig lidt videre? Jeg spekulerer på, om han virkelig var min drømmemand, eller jeg var blindt forelsket. Vi gik meget ud at danse, og det elsker jeg. Men jeg kan ikke se mig selv på et dansegulv uden ham, og jeg kan ikke klare at høre de melodier, vi dansede til – eller de medlidende og skadefro blikke.

Tør jeg nogensinde tro på en mand igen, og findes der i det hele taget én, der vil mig det godt? Jeg er 57 år og har aldrig været i et godt og trygt forhold. Min tillid til mænd kan ligge på et lille sted.

Kærlig hilsen Trunte

LÆS OGSÅ: Anne-Maries brevkasse: Jeg føler mig svigtet i sorgen

Kære Trunte

Sikke et svigt, du har oplevet. Ikke blot fra din mand, men også fra din veninde. Som jeg ser det, har du lagt al din kærlighed over på din mand og ladet ham styre begivenhederne. Du har med andre ord levet og åndet for ham, og det skal man aldrig gøre, for så er risikoen for at miste stor. Du skal fokusere på vores egen tilværelse, og det vil være godt for dig at involvere dig i frivilligt arbejde eller begynde at studere. På den måde kan du få nyt indhold i dit liv.

Selv om det er svært, skal du også glemme både ham og veninden – selv om jeg godt ved, at vi ikke selv bestemmer, hvem vi forelsker os i.

LÆS OGSÅ: Anne-Maries brevkasse: Trist og barnløs

Du vil langsomt få mod på livet igen, og en ny mand venter på dig. Men først skal du have mere indhold ind i dit liv. Jeg sender dig masser af kærlige tanker med ønske om, at du snart vil se lyset igen.

Kærlig hilsen

Anne-Marie

Sponsoreret indhold