Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie: Jeg drømte om min døende far

26. september 2021 Af Dorthe Wamsler. Foto: Panthermedia
En læser drømte, at hun passede en døende. Nogle måneder efter blev hendes far alvorligt syg, og hun passede ham den sidste uge, til han sov ind. Hun savner sin far og vil gerne vide, hvad drømmen betød. Det har clairvoyante Anne-Marie et bud på …

Hej Anne-Marie
Tre-fire måneder før, min far blev alvorligt syg, havde jeg en drøm. Jeg drømte, at jeg passede en døende, og han eller hun lå i en hospitalsseng, som stod foran en skænk, der var nøjagtigt magen til en, som både mine forældre og jeg har. Jeg kunne ikke se, hvem der lå i sengen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Han var familiens samlingspunkt

Desværre blev min far som nævnt syg, og han fik besked om, at han ikke kunne helbredes. Jeg fik plejeorlov og nåede at passe ham hjemme i en uge, inden han gik bort. De sidste tre døgn lå han i hospitalssengen, som stod foran mine forældres skænk.
Jeg har ofte tænkt på min drøm. Var den et tegn? Hvad betyder den?

Jeg savner min far ubeskrivelig meget, og han var familiens samlingspunkt. Selv om det var meget hårdt at passe ham, var det også smukt, og jeg ville ikke være den sidste uge foruden. Vidste han, vi var omkring ham?
Efter hans død fik jeg en tatovering med den underskrift, han satte på papirerne om plejeorloven. Ved han det? Jeg håber, du kan fornemme noget.
Hilsen Datteren

Han følger dig fra den anden side

Kære Datter
Det gør mig utroligt ondt, at du har mistet din far.
Jeg er sikker på, at din drøm var et tegn, som skal få dig til at tro på, at der er mere mellem himmel og jord. Troen er utrolig vigtig, når vi mister vores kære. Sådan er det i hvert fald for mig, for den giver mig håb om, at vi skal møde vores afdøde igen.

Jeg fornemmer, at din far var bevidst til det sidste, og at han følger dig fra den anden side. Han har sat sit aftryk på dig – også med tatoveringen. Men du skal også leve dit eget liv, ikke kun hans. Det er det, han ønsker for dig. Jeg håber, det giver mening.
Kærlige tanker fra Anne-Marie

Sponsoreret indhold