Annonce

5 gode idéer til, hvordan du hurtigt og nemt kan skabe glæde

Det er fantastisk med billeder. Med billeder mindes vi de gode stunder, og vi kan forevige de øjeblikke, der betyder noget særligt. Så hvorfor ikke bruge alle disse skønne billeder til at skabe glæde - både hos os selv og andre? For det kan nemlig gøres nemt og billigt med din printer. Se bare her…

Sådan ser din hverdag ud

Kender du det? Dagene går, og det kan være svært nogle gange at skelne den ene uge fra den anden. Derfor kan en billeddagbog være en hyggelig måde at holde en dagbog på. Find en fin notesbog, og sørg for at tage et par billeder igennem dagen. Print dem ud, klip dem til og sæt billederne ind i notesbogen sammen med dags dato.

Minder for livet

Efter vores billeder er blevet digitale, får vi ikke altid lavet de fotoalbums, mange af os er vokset op med eller har set hjemme hos vores bedsteforældre. For hvem husker ikke glæden ved at sidde og kigge albummene igennem og mindes de gode stunder, det sjove tøjvalg, dårlige frisurer, dejlige familierejser og meget andet? Der er noget helt særligt og meget personligt over et fotoalbum, og det kan være den perfekte gave – til alle dem, du holder af, for et fotoalbum er minder for livet.

Fejr dit tab – altså vægttab

Når man skal i gang med et vægttab, er det vigtigt at motivere sig selv og ikke altid være styret af, hvad vægten siger hver morgen. En anden måde at holde øje med sit tab på og se udviklingen på er ved at dokumentere det. Så tag et billede af dig selv i helfigur hver uge, print det ud og sæt det i din helt private bog med ugenummer. Som tiden går, vil du se dine små ugentlige fremskridt, som nu bliver synlige på en helt ny og inspirerende måde.

Del dine gode opskrifter

Er der visse opskrifter, din familie elsker mere end andre? Kender du nogen, der skal flytte hjemmefra og har brug for lidt ekstra hjælp i køkkenet? Så kan du nemt samle alle dine yndlingsopskrifter, printe dem ud og lave en mappe eller bog, som du kan give væk. Det kan jo være alt fra familieopskrifter til slankeretter til opskrifter med få ingredienser. Nemt og enkelt og samlet ét sted.

Saml din familie

Det kan være hyggeligt at samle hele familien, men det er ikke altid, det kan lade sig gøre. En måde at samle dem alle på er ved at finde skønne og sigende billeder af hvert enkelt familiemedlem. Print dem ud og saml dem alle i én stor familiecollage på væggen. Det er til stor glæde for både for store og små.

Sådan er du altid sikker på at have nok blæk til din printer

HP Instant Ink er et smart blæk abonnement. Når din printer er ved at løbe tør for blæk, så giver printeren selv besked til HP om at sende dig mere. Printeren bestiller originalt HP blæk, og får det leveret til din dør, inden du løber tør – og kun når du har brug for det. Så kan du printe så mange billeder du vil, uden at løbe tør for blæk.

Læs mere om HP Instant Ink og printerblæk-abonnement her