Anne-Marie Østersøs brevkasse: Glæd dig over fyring

Hun er blevet fyret fra sit job og er slået ud. Kan man virkelig starte forfra som 46-årig? Clairvoyant Anne-Marie Østersø står klar med et godt råd.

Kære Anne-Marie

Jeg er blevet fyret fra mit arbejde på grund af nedskæringer – efter 20 års ansættelse – og nu aner jeg ikke, hvad jeg skal foretage mig.

Jeg er virkelig slået ud, for jeg troede, at jeg skulle være i virksomheden, til jeg kunne gå på pension. Jeg er 46 år og ved ikke, om det er let at få et andet job. Skal jeg søge et lignende kontorjob, eller skal jeg prøve noget helt andet? Er det for sent at tage en ny uddannelse?

LÆS OGSÅ: 18-årige Tove blev gravid: Veninderne forsvandt

Vi har heldigvis en god økonomi, så jeg har råd til at tage en uddannelse – men kan jeg finde ud af det? Jeg håber, at du kan kaste lidt lys over situationen.

Jeg vil også gerne vide, om min datter snart finder et sted at bo. Hun er 24 og bor stadig hjemme.

Mange hilsener fra Krebsen

Få svar på alt mellem himmel & jord hos clairvoyant Anne-Marie Østersø hver uge i Ude og Hjemme.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Kære Krebs

Jeg synes, at du skal være glad for, at du er blevet fyret. Ellers havde du aldrig opdaget, hvor meget mere du indeholder. 46 år er ingen alder. Du skal være på arbejdsmarkedet i 20 år endnu, og jeg vil bestemt anbefale dig at tage en ny uddannelse, når du har mulighed for det. Måske skal du til at arbejde med omsorg for andre mennesker. Du vil finde ud af, at du kan meget mere, end du tror.

LÆS OGSÅ: 72-årig forsvundet i vildnis i 9 dage: Hunden reddede hende

Din datter flytter omkring november.

Kærlig hilsen Anne-Marie