Annonce

Vi har testet: Nænsom pleje til sart eller kløende hud

Den nye, fine hud hos babyer og små børn er sart og modtagelig - og kommer så nemt til at klø eller bliver rød. Vi har bedt en række familier med småbørn teste A-Dermas nye creme til sart og tør hud.

Rigtig mange børn og voksne – især under vores nordiske himmelstrøg – har sart hud. Nordisk hud har ofte et højere indhold af histamin, mindre pigment og tyndere hudlag – og det er alt sammen med til at gøre, at hudens barriere bliver hurtigere og nemmere svækket, så huden er mere sårbar over for ingredienser, der kan virke irriterende på huden.

Babyer og små børns hud er desuden ikke udstyret med så stærkt et forsvar, fordi den endnu ikke er helt færdigudviklet. Derfor skal deres hud passes ekstra godt på og kun udsættes for milde og beskyttende produkter tilpasset sart babyhud. 

Hvad er sart hud?

Sart hud er ofte defineret af ting som tendens til rødmen, tydelig tørhed, en strammende fornemmelse, snurren og kløen, hvilket især kan være hårdt for de små ved sengetid. Og det mærkes ofte, når vejret slår om, ved forurening, blæst, visse typer medicin og dårlig søvn.

Hvordan plejer jeg bedst min og mine børns sarte hud?

Både voksne og børns sarte hud kræver ekstra omsorg. Det betyder pleje og beskyttelse med få skånsomme, men samtidig effektive, ingredienser – både i rense- og plejeprodukter. A-Derma hudplejeprodukter er særligt udviklede til den sarte skandinaviske hud. Deres unikke, aktive ingrediens er Rhealba® Havre, som virker blødgørende og reparerende på sart hud.

Der er ikke noget mere værdifuldt end vores børn, og vi vil gerne passe så godt på dem som overhovedet muligt. Samtidig kender de af os, der selv har sart hud, alt til de gener, det medfører – og vi vil gerne af med tørre pletter, kløende og rød hud hos både børn og os selv.

Derfor har vi bedt et testpanel på 74 familier med mindre børn om i tre uger at teste den nye, naturlige fugtighedscreme fra A-Derma - Exomega CONTROL - på alle i familien med tør og sart hud.

Testfamilerne brugte fugtighedscremen dagligt og ved ekstra behov, fx efter et bad. Og her er et udsnit af deres reaktioner:

Børn, der har tør og sart hud, kender alt for godt til hårde nætter, hvor alting klør, og det er svært at falde i søvn. Derfor var vi meget nysgerrige på, hvad mødrene til de børn ville sige efter at have testet Exomega CONTROL Cream.

Det gælder også de ekstra udfordrede områder af huden.

KØB PRODUKTET HER

*** Alle tal og citater stammer fra en undersøgelse foretaget blandt 74 danske familier i vinteren 2017 ***