Tjek dit nye stjernetegn her

Jordens placering i forhold til solen har ændret sig så meget, at et trettende stjernetegn har møvet sig ind og ændret de hidtil anerkendte datoer.

Foto: Colourbox

Er du født i løvens tegn? Nej. Sikkert ikke længere i hvert fald. Jordens placering i forhold til solen har ændret sig så meget, at et trettende stjernetegn har møvet sig ind og ændret de hidtil anerkendte datoer.

- Det er ikke noget, der er sket lige pludseligt i dag. Det er en ændring, der har stået på i tusinde af år, siger astronom Parke Kunkle til NBC. Jordens placering i forhold til solen har langsomt ændret sig, siden interessen for astrologi begyndte for 3.000 år siden.

Det nye stjernetegn hedder slangeholderen eller slangebæreren. Denne ændring er dog ikke officiel men blot en afspejling af solen, jorden og stjernernes placering i forhold til for 3.000 år siden.

Se dagens horoskop

Dit formelle stjernetegn er stadig det samme som før, men går du op i detaljerne, kan du overveje 'at skifte' stjernetegn. Her er de nye tider for stjernetegnene. Se om du skal til at kalde dig krebs i stedet for løve.

Stenbukken: 21. januar til 16. februar
Vandmanden: 17. februar til 11. marts
Fiskene: 12. marts til 18. april
Vædderen: 19. april til 13. maj
Tyren: 14. maj til 21. juni
Tvillingerne: 22. juni til 20. juli
Krebsen: 21. juli til 10. august
Løven: 11. august til 16. september
Jomfruen: 17. september til 30. oktober
Vægten: 31. oktober til 23. november
Skorpionen: 24. november til 29. november
Slangeholderen: 30. november til 17. december
Skytten: 18. december til 20. januar

Kilde: BT