Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Fisk

Månedshoroskop

september

Fuldmånen den 2. påvirker særligt dig, og der kan være følelser, som er svære at forholde sig til. Du kan også være tiltrukket af en person, der ikke umiddelbart er tilgængelig. Den 9. bliver dine følelser gengældt, og generelt er samværet med andre meget givtigt. Midten af måneden kan blive et vendepunkt, hvor du endelig føler, at hårdt arbejde viser sig at være det hele værd. Nu går tingene i den rigtige retning.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Du er det mest opofrende af alle stjernetegnene. Dit livs vigtigste lektier er at sætte grænser, samt at udfolde din kreativitet. Som det opofrende væsen du er, arbejder du helst med og for mennesker. Du er en meget følsom, sensitiv og sårbar sjæl, som vil gå langt for at tilgode dine omgivelser ønsker og behov. Din fantasi er uovertruffen, og du elsker eventyr. Hvis du ikke arbejder i den kreative verden, så er det at arbejde med, eller for mennesker det rigtige for dig.