Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Fisk

Månedshoroskop

august

Er du tilbage på arbejde i begyndelsen af august, kan du glæde dig over et godt arbejdsmiljø og et lige så godt indtjeningspotentiale. Den 7. bør du sætte dig i respekt eller holde på din ret. I dagene omkring den 11. er du god til at se og fornemme dine muligheder, og mange positive tanker gør sig gældende. Gode og kærlige oplevelser ligger der til dig i dagene omkring den 7. og 18., hvor livet generelt tilsmiler dig.

 

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Stjernetegnet Fisk er et såkaldt vandtegn. Fisken er det mest opofrende af alle stjernetegnene. Som det opofrende væsen Fisken er, arbejder den helst med og for mennesker. Fisken er en meget følsom, sensitiv og sårbar sjæl, som vil gå langt for at tilgodese dens omgivelser ønsker og behov. Fiskens fantasi er uovertruffen, og den elsker eventyr. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Fisken.