Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Fisk

Månedshoroskop

juni


Dit arbejde kan tage for meget tid og opmærksomhed. Det er svært at mærke sig selv, og i hvilken retning du gerne vil udvikle dig. Du kan stille mål for dig selv, som er vanskelige eller direkte urealistiske. Træng ind i dine følelser og genopdag dine kærneværdier. Du må nok være indstillet på, at du står overfor store beslutninger, der kan forandre en hel del.

Astrolog Brian TeglgaardOm stjernetegnet

Du er det mest opofrende af alle stjernetegnene. Dit livs vigtigste lektier er at sætte grænser, samt at udfolde din kreativitet. Som det opofrende væsen du er, arbejder du helst med og for mennesker. Du er en meget følsom, sensitiv og sårbar sjæl, som vil gå langt for at tilgode dine omgivelser ønsker og behov. Din fantasi er uovertruffen, og du elsker eventyr. Hvis du ikke arbejder i den kreative verden, så er det at arbejde med, eller for mennesker det rigtige for dig.