Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Jomfru

Månedshoroskop

juli

Brudte aftale kan være svære at forsvare, og på den måde kan du komme til at skuffe andre. Det kan være arbejde, du vælger over ferie, der giver dig problemer i starten af juli. Langt bedre står du fra den 12., hvor du fuldt og helt kan give din tid til dine nærmeste. Selvom du foretrækker planlægning, kan du godt være ret spontan og med stor succes. Den 25. må du trække en grænse, og arbejdet melder sig igen.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Stjernetegnet Jomfru er et såkaldt jordtegn. Jomfruen er jordbunden, flittig, pertentlig, arbejdsom og særdeles ansvarlig. Jomfruen tror tit og ofte, at den er kommet her til jorden for at tjene andre, hvilket den gør i stor udstrækning. Jomfruen har øje for detaljer, og den stræber efter at forfine og forbedre alt, der er omkring den. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Jomfruen.