Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Jomfru

Månedshoroskop

januar

Du har virkelig brug for at tage den med to her i starten af det nye år, selvom det falder dig mest naturligt at være til nytte. Dit parforhold er et trygt og rart sted, og det samme kan gælde dine børn. Den 7. mærker du et pres, men du behøver ikke nødvendigvis at handle, for der viser sig hurtigt en vej ud. Efter den 18. genoptager du flere af dine rutiner og gøremål. Måneden slutter i fuld vigør og med nye projekter.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Stjernetegnet Jomfru er et såkaldt jordtegn. Jomfruen er jordbunden, flittig, pertentlig, arbejdsom og særdeles ansvarlig. Jomfruen tror tit og ofte, at den er kommet her til jorden for at tjene andre, hvilket den gør i stor udstrækning. Jomfruen har øje for detaljer, og den stræber efter at forfine og forbedre alt, der er omkring den. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Jomfruen.