Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Jomfru

Månedshoroskop

oktober

Starten af oktober giver anledning til at kigge tilbage. Overvej, hvad du gerne vil ændre, og hvordan du vil gøre det, så du ikke spilder hverken tid eller energi. Du kan møde en lukket dør, men det er blot for at opdage andre åbner sig. Du formår at råbe andre op og inddrage dem i dine ideer. I dagene omkring den 17. mærker du stor opbakning fra dit bagland. Efter den 18. får du langsomt mere og mere medvind.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Stjernetegnet Jomfru er et såkaldt jordtegn. Jomfruen er jordbunden, flittig, pertentlig, arbejdsom og særdeles ansvarlig. Jomfruen tror tit og ofte, at den er kommet her til jorden for at tjene andre, hvilket den gør i stor udstrækning. Jomfruen har øje for detaljer, og den stræber efter at forfine og forbedre alt, der er omkring den. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Jomfruen.