Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Jomfru

Månedshoroskop

september


Der er i september fokus på dine ressourcer både de fysiske, men også de økonomiske. Mens fysikken er i top, kniber det med dit økonomiske overskud. Især første halvdel af måneden er det bedst at holde igen. Først sidst på måneden er situationen mere normal. Familien kan fylde lidt for meget. Det kan går ud over dit parforhold, og du må opdyrke de kærlige stunder.

Astrolog Brian TeglgaardOm stjernetegnet

Anliggender omkring kost, krop, helse og gymnastik er interesser som jomfruen ofte gør sig involveret i. Jomfruen tror tit og ofte, at der er kommet her på Jorden for at tjene andre, hvilket de gør i stor udstrækning. Jomfruens mennesker er jordbundne, flittige, pertentlige, arbejdsomme, og særdeles ansvarlige. Deres medfødte detaljesans gør dem også meget velegnet til at føre regnskaber, arbejde i et laboratorie, eller andet, som kræver sans for detaljer.