Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Jomfru

Månedshoroskop

november

Fysisk starter du måneden med at være på toppen, men hurtigt må du vælge, hvor du vil gøre dig gældende. Særligt den 10. har du et ønske om at trænge til bunds i en sag, hvor du må kende alle detaljer. Alligevel kan der være overraskelser, hvis løsning kræver en utraditionel tankegang. Hjemmets nydelse såvel som praktiske opgaver optager dig i månedens sidste del, hvor du får gjort noget ved de fysiske rammer.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Stjernetegnet Jomfru er et såkaldt jordtegn. Jomfruen er jordbunden, flittig, pertentlig, arbejdsom og særdeles ansvarlig. Jomfruen tror tit og ofte, at den er kommet her til jorden for at tjene andre, hvilket den gør i stor udstrækning. Jomfruen har øje for detaljer, og den stræber efter at forfine og forbedre alt, der er omkring den. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Jomfruen.