Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Krebs

Månedshoroskop

september

Efterårsmåneden starter arbejdsomt, og du følger flittigt med. Trods det, føler du stor frihed og trives med mange jern i ilden. Du har gode muligheder for både at blive hørt og set. I dagene 17.-24. kræver det diplomatisk sans at bevare den hjemlige eller familiære omgangstone. Måske derfor vælger du at trække dig mere tilbage og bruge tiden hjemme. Det er lige det, der skal til, for de sidste dage er stemningen noget bedre.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Krebsen kaldes for kærnefamiliebegrebets stjernetegn, og derfor har familieliv, børn, og omsorg for andre en stor plads hos en Krebs. Det er vandtegn, som symboliserer følelser, og sårbarhed. Også omgivelser i forbindelse med vand er særlig attraktiv for en Krebs, såsom at bo ved vand, at sejle, svømme, dykke m.v. Til sidst, men ikke mindst, så holder krebsen af alle slags traditioner.