Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Krebs

Månedshoroskop

oktober


Omdrejningspunktet er dit hjem og din familie, som du kan bruge meget tid på frem til den 23. Det er perfekt for dig, som er et stort familiemenneske. Der bliver liv i dine hjemlige rammer, men der kan også opstå uenighed med din partner. Her kan du få din vilje, især når det gælder indflydelse på hjemmet. Romantikken er henlagt til slutningen af måneden.

Astrolog Brian TeglgaardOm stjernetegnet

Krebsen kaldes for kærnefamiliebegrebets stjernetegn, og derfor har familieliv, børn, og omsorg for andre en stor plads hos en Krebs. Det er vandtegn, som symboliserer følelser, og sårbarhed. Også omgivelser i forbindelse med vand er særlig attraktiv for en Krebs, såsom at bo ved vand, at sejle, svømme, dykke m.v. Til sidst, men ikke mindst, så holder krebsen af alle slags traditioner.