Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Krebs

Månedshoroskop

januar

Der er god inspiration at få fra andre allerede de første par dage af januar. I det hele taget rummer måneden flere sammentræf, der gør store indtryk på dig. I dagene omkring den 9. er det et kærligt møde, der gør indtryk. Den 16. bliver mere dramatisk, men også hvor du finder ud af, hvad du ikke vil, og måske også hvem du ikke kan samarbejde med. En aftale ligger ligefor den 23., men begge parter skal have gavn af den.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Stjernetegnet Krebs er et såkaldt vandtegn, som symboliserer følelser og sårbarhed. Krebsen kaldes for kærnefamiliebegrebets stjernetegn, og derfor har familieliv, børn, og omsorg for andre en stor plads hos en Krebs. Krebsen er et naturtalent til at skabe tryghed og ro, men den er også hypersensitiv. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Krebsen.