Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Krebs

Månedshoroskop

februar

Du er meget sensitiv de først par dage i februar. Her mærker du alle de gode vibrationer mellem dig og andre. Den 4. vælger du at udtrykke nogle originale sider af dig selv, men de bifaldes ikke af alle. Føler du dig begrænset omkring den 16., er det sikkert, fordi du skal træffe et valg om din nærmeste fremtid. Straks du har gjort det, går du styrket videre og kender dine mål. Fra den 20. skal du forholde dig til nye mennesker.  

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Stjernetegnet Krebs er et såkaldt vandtegn, som symboliserer følelser og sårbarhed. Krebsen kaldes for kernefamiliebegrebets stjernetegn, og derfor har familieliv, børn, og omsorg for andre en stor plads hos en Krebs. Krebsen er et naturtalent til at skabe tryghed og ro, men den er også hypersensitiv. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Krebsen.