Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Krebs

Månedshoroskop

juni

I dagene omkring den 3. er du meget påvirkelig, både hvad følelser og inspirationer angår. Især kærligheden kan være svær at gøre konkret, så tillad dig selv at drømme! Du kan være ret god til at sætte ord på alt det, der rumsterer i baghovedet. Efter den 20. bliver du mere dig selv og igen mere synlig. Den 28.-29. kan blive et nyt og vigtigt skridt i den rigtige retning. Det gælder for din karriere såvel som i et partnerskab.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Krebsen kaldes for kærnefamiliebegrebets stjernetegn, og derfor har familieliv, børn, og omsorg for andre en stor plads hos en Krebs. Det er vandtegn, som symboliserer følelser, og sårbarhed. Også omgivelser i forbindelse med vand er særlig attraktiv for en Krebs, såsom at bo ved vand, at sejle, svømme, dykke m.v. Til sidst, men ikke mindst, så holder krebsen af alle slags traditioner.