Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Krebs

Månedshoroskop

august


Festlige begivenheder sætter kulør på den første weekend i august. Det er tid til at nyde samvær med dem, du holder af. Det kan hurtigt blive hverdag igen, og efter den 18. får du flere pligter, du skal passe. Fra den 23. er det godt at få sat ord på dine tanker, og du vil især i slutningen af august opleve, at du har opbakning til dine forslag. Det begejstrer dig!

Astrolog Brian TeglgaardOm stjernetegnet

Krebsen kaldes for kærnefamiliebegrebets stjernetegn, og derfor har familieliv, børn, og omsorg for andre en stor plads hos en Krebs. Det er vandtegn, som symboliserer følelser, og sårbarhed. Også omgivelser i forbindelse med vand er særlig attraktiv for en Krebs, såsom at bo ved vand, at sejle, svømme, dykke m.v. Til sidst, men ikke mindst, så holder krebsen af alle slags traditioner.