Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Krebs

Ugehoroskop

Uge 6

Der er fuld fart på kommunikationen, men det er dig, der lægger ører til andres instruktioner og højlydte tanker. Selv prøver du at koncentrere dig om din fremtid og et for tiden tæt parløb. Midt på ugen sker der spændende ting, som du bare må være med til. Det er muligt at komme på en afstikker fra det, du ellers foretager dig, men hverdagen vender hurtigt tilbage. Sidst på ugen slutter et samarbejde.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Stjernetegnet Krebs er et såkaldt vandtegn, som symboliserer følelser og sårbarhed. Krebsen kaldes for kernefamiliebegrebets stjernetegn, og derfor har familieliv, børn, og omsorg for andre en stor plads hos en Krebs. Krebsen er et naturtalent til at skabe tryghed og ro, men den er også hypersensitiv. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Krebsen.