Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Krebs

Ugehoroskop

Uge 3

Denne uges fuldmåne er særlig virksom på dig. Nogle stærke følelser bliver vakt, og det er ikke let at få sat ord på disse. Til gengæld kan det blive begyndelse på en periode, hvor du vender blikket mere indad. Det, du ikke får svar på i den ydre verden, kan du på den måde selv være med til at belyse og besvare. I løbet af weekenden får du dig en ahaoplevelse på den gode måde.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Stjernetegnet Krebs er et såkaldt vandtegn, som symboliserer følelser og sårbarhed. Krebsen kaldes for kærnefamiliebegrebets stjernetegn, og derfor har familieliv, børn, og omsorg for andre en stor plads hos en Krebs. Krebsen er et naturtalent til at skabe tryghed og ro, men den er også hypersensitiv. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Krebsen.