Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Løve

Månedshoroskop

december

Julen kan noget særligt, når det gælder hygge og romantik. Særligt romantikken tager dig med storm fra starten af måneden. En flirt kan gøre det, men at møde en tiltrækkende person giver potentiale for mere. Det faste parforhold har nogle ekstraordinær gode dage omkring den 12. I dagene før jul er der noget, du må indhente, og der får du travlt. Du tænker i omlægning af din hverdag fra nytåret.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Stjernetegnet Løve er et såkaldt ildtegn. Løven er født til lederskab, anerkendelse og stolthed. Den er god til at organisere, være idérig og til at inspirere sine omgivelser. Desuden er Løven det mest gavmilde af alle tegn, så det med at give gaver og ros til andre er med til at gøre livet rigt. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Løven.