Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Løve

Månedshoroskop

september


Et arbejdsmæssigt skifte præger starten af måneden, hvor du har flere opgaver hængende over hovedet. Der vil dog også ske et tiltrængt friskt skift, som kan motivere dig. Selv om du er fornuftig med dine penge, er der grund til at være ekstra påpasselig. Lad dig ikke besnakke eller lokke af hurtige gevinster. Du bliver mere snakkesalig og romantisk indstillet efter den 23.

Astrolog Brian TeglgaardOm stjernetegnet

Løven er født til lederskab, anerkendelse og stolthed, og er god til at organisere, være idérig, og til at inspirere sine omgivelser. Stil, elegance og kvalitet er det som en Løve føler sig tiltrukket af, intet mindre. Løven er tegnet for børn leg, sjov og kreativitet. Desuden er Løven det mest gavmilde af alle tegn, så det med at give gaver og ros til andre er med til at gøre livet rigt.