Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Løve

Månedshoroskop

november

Skal du have håndværkere i dit hjem, må du væbne dig med tålmodighed. Enten må du vente på de dukker op, eller også kan arbejdet trække ud. Du kan være fristet til selv at kaste dig over opgaverne, men du bør kende dine begrænsninger. Det er lettest at indgå klare aftaler efter den 20. Når det gælder kærligheden, skal du slå til den 24., der kan blive meget romantisk.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Løven er født til lederskab, anerkendelse og stolthed, og er god til at organisere, være idérig, og til at inspirere sine omgivelser. Stil, elegance og kvalitet er det som en Løve føler sig tiltrukket af, intet mindre. Løven er tegnet for børn leg, sjov og kreativitet. Desuden er Løven det mest gavmilde af alle tegn, så det med at give gaver og ros til andre er med til at gøre livet rigt.