Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Løve

Månedshoroskop

august

En masse tanker ligger og ulmer, og de kan angå din partner. Der er også personlige forhold, der optager dig, og de kan have med dit helbred at gøre. Når først du er bevidst om tingene, er det lettere at gøre noget ved dem. Midt på måneden tiltrækker du andre, og her kan du få et godt råd. Det kan også være en person, du ønsker at få tættere ind på livet. Måneden slutter med de mere praktiske gøremål.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Løven er født til lederskab, anerkendelse og stolthed, og er god til at organisere, være idérig, og til at inspirere sine omgivelser. Stil, elegance og kvalitet er det som en Løve føler sig tiltrukket af, intet mindre. Løven er tegnet for børn leg, sjov og kreativitet. Desuden er Løven det mest gavmilde af alle tegn, så det med at give gaver og ros til andre er med til at gøre livet rigt.