Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Løve

Månedshoroskop

juli

Det kræver samarbejde at få indflydelse i starten af måneden. Det gælder også i dit parforhold, hvor du må tackle en modstand på en lidt anderledes måde. Det hjælper dig også at udvise charme, hvilket du bliver langt bedre til i løbet af måneden. Det gør indtryk og giver kærlige oplevelser. Weekenden den 17.-18. byder hverdagen på udfordringer, og det kan være forhold, der giver anledning til selvransagelse.   

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Stjernetegnet Løve er et såkaldt ildtegn. Løven er født til lederskab, anerkendelse og stolthed. Den er god til at organisere, være idérig og til at inspirere sine omgivelser. Desuden er Løven det mest gavmilde af alle tegn, så det med at give gaver og ros til andre er med til at gøre livet rigt. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Løven.