Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Løve

Månedshoroskop

oktober

En god aftale først på måneden kan være med til at sætte skub i din indtjening og generelt forbedre din økonomi. Du har mange følere ude, og du må derfor holde tungen lige i munden. Den 15. øjner du en mulighed eller chance, der er værd at gå efter, men der følger også udfordringer med, som du må tage i stiv arm. Ved slutningen af måneden skal der arbejdes mere med stemningen på hjemmefronten.  

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Stjernetegnet Løve er et såkaldt ildtegn. Løven er født til lederskab, anerkendelse og stolthed. Den er god til at organisere, være idérig og til at inspirere sine omgivelser. Desuden er Løven det mest gavmilde af alle tegn, så det med at give gaver og ros til andre er med til at gøre livet rigt. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Løven.