Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Løve

Ugehoroskop

Uge 49

Du gør dig store anstrengelser for at komme i julehumør og for at udfolde dine kreative sider. Men det er som om, at der mangler noget. Nogle af de ting, du gerne vil sætte i gang, er ikke fornuftige ud fra et økonomiske hensyn, og du bliver afbrudt i dit kreative virke. Alligevel kan du glæde dig over en slutning på ugen, du kan nyde i ro og mag, gerne i godt selskab og sammen med en, du holder meget af.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Stjernetegnet Løve er et såkaldt ildtegn. Løven er født til lederskab, anerkendelse og stolthed. Den er god til at organisere, være idérig og til at inspirere sine omgivelser. Desuden er Løven det mest gavmilde af alle tegn, så det med at give gaver og ros til andre er med til at gøre livet rigt. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Løven.