Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Skorpion

Årshoroskop

2019


Året som helhed

Det kan blive lidt af en kamp at komme tilbage til hverdagen efter jul og nytår. Der er ikke andet at gøre end at klø på, for du kan få en ret hektisk januar. Først i marts kører hverdagen, som den skal. Frygt ikke den travle start på året, for du er absolut i topform. Både helbredet og fysikken er, som den skal være. Økonomisk kan du forvente fremgang, og det burde kunne mærkes. Det kan på flere måder giver dig overskud. Men hvis ikke du er opmærksom, kan det let føre flere udgifter med sig. I den forbindelse må du også være kritisk med, hvor og hvem du hjælper med penge. Har du en fritidsinteresse eller særlige evner og talenter, kan du få tid til at gøre mere ved disse. Åndelige eller spirituelle anliggender kan du også begive dig i lag med, og det bliver ud fra en seriøs vinkel. Det skal kunne bruges til noget.

Job

Den travle periode i januar har helt sikkert en sammenhæng med dit arbejde. Her går det meget stærkt, og du får ikke så meget tid eller overskud til meget andet. Mens året starter med et vist fysisk arbejdspres, aftager det ret hurtigt. Der sker forandringer i samarbejdsformer eller samarbejdspartnere. Det kan give en forholdsvis stor udskiftning blandt dine kolleger, hvilket i høj grad vil påvirke kulturen på arbejdspladsen. Særligt fra midten af februar til slutningen af marts involverer du dig i aktiv i dette samarbejdsklima. Det kan give dig et godt udgangspunkt for, hvordan du trives på din arbejdsplads resten af året.

Kærlighed

Det er netop kærligheden, der kommer til at fylde mest i år! Men det kan sagtens være med visse fornyelser eller forandringer i dit forhold. Det etablerede forhold behøver ikke at være i fare, men der skal alligevel nye boller på suppen. Det starter hos dig og med den kærlighed, du giver. Her er der også overskud på kontoen, og du vil se kærligheden vokse jo mere du giver. For den single Skorpion vil der helt naturligt dukke en lyst til romantisk eventyr op. Her er det også det, du giver, du får igen.

Årets muligheder

Du kan helt kontant høste gevinsten af din indsats.

Astrolog Brian TeglgaardOm stjernetegnet

En særlig evne til at gennemskue andre mennesker er til stede, ligesom man her finde de bedste psykologer og psykoterapeuter, samt indenfor bankverdenen, regnskaber, revision, ligesom de også mestrer hemmelighedens kunst til fulde. En Skorpion ønsker at have check og kontrol på ting og sager omkring sig, og er f.eks. ikke tilbageholdende med at bruge en smule manipulation for at får det, som den gerne vil. De er også hemmelighedsfulde, eller er gode til at finde ind til andres hemmeligheder.