Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Skorpion

Månedshoroskop

januar

Du har en kraftfuld måde at udtrykke dig på, og ingen kan løbe om hjørnerne med dig. Der kan være en større sag i spil, der drejer sig om mange penge. Det kan sende dig i nogle svære forhandlinger, men du har retten på din side. En optimistisk indstilling hjælper dig også godt på vej. Sidst på måneden har du opbrugt energien og kan føle dig helt flad. Lyt til din psyke og din fysik og indrette dig derefter. 

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

En særlig evne til at gennemskue andre mennesker er til stede, ligesom man her finde de bedste psykologer og psykoterapeuter, samt indenfor bankverdenen, regnskaber, revision, ligesom de også mestrer hemmelighedens kunst til fulde. En Skorpion ønsker at have check og kontrol på ting og sager omkring sig, og er f.eks. ikke tilbageholdende med at bruge en smule manipulation for at får det, som den gerne vil. De er også hemmelighedsfulde, eller er gode til at finde ind til andres hemmeligheder.