Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Skorpion

Månedshoroskop

juli

Det kan enten være udlandet, rejseaktivitet eller din karriere, der optager dig i starten af juli. Arbejdsmæssigt vil du gerne videre, men du har dog ikke den store tålmodighed. Holder din familie ferie, kan du være nødt til at indrette dig herefter. Pres ikke andre for svar den 8., for det kan føre til en konflikt. Mere harmonisk bliver kommunikationen efter den 12. Dog kan du have mange tanker og overvejelser i dagene omkring den 20., og de kan igen have med karriere at gøre.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

En særlig evne til at gennemskue andre mennesker er til stede, ligesom man her finde de bedste psykologer og psykoterapeuter, samt indenfor bankverdenen, regnskaber, revision, ligesom de også mestrer hemmelighedens kunst til fulde. En Skorpion ønsker at have check og kontrol på ting og sager omkring sig, og er f.eks. ikke tilbageholdende med at bruge en smule manipulation for at får det, som den gerne vil. De er også hemmelighedsfulde, eller er gode til at finde ind til andres hemmeligheder.