Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Skytte

Månedshoroskop

september


Efter en god lang sommer er du i den grad tilbage til hverdagen. Det kan være svært at få arbejde og familieliv til at hænge sammen. Arbejde og pligter fylder en del, og du kan opleve, at både chefen og kolleger taler dig imod. Du passer dine pligter, og det pynter på din indtægt. Sidst på måneden vil du få en anerkendelse for din indsats, og der bliver mere tid til venner.

Astrolog Brian TeglgaardOm stjernetegnet

Skytten er et Ildtegn, og dermed fuld af fart og action. Den er født nysgerrig, og elsker at opleve nye og spændende udfordringer. Skytten vil gerne have et liv, hvor den kan udforske sig selv på sin egen glade og optimistiske facon. Den friske luft og udendørsaktiviteter er noget som tiltrækker, f.eks. sport eller noget med heste. Udland og rejseaktiviteter hører også under dette tegn. Skytten bliver som regel ikke så længe på det samme sted, men vil hele tiden gerne opleve nye og anderledes horisonter.