Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Skytte

Månedshoroskop

april


Det er hjem og familie, der optager dig ekstra meget nu. Især indretning og fysiske forandringer får du hjælp til fra din partner. I er enige om de investeringer, der skal til for at forbedre boligen. I ugen før påske kan der opstå uenigheder, men de klares heldigvis, inden du tager hul på helligdagens familiehygge. Her, men også efter påske, er det den gode mad du værdsætter.

Astrolog Brian TeglgaardOm stjernetegnet

Skytten er et Ildtegn, og dermed fuld af fart og action. Den er født nysgerrig, og elsker at opleve nye og spændende udfordringer. Skytten vil gerne have et liv, hvor den kan udforske sig selv på sin egen glade og optimistiske facon. Den friske luft og udendørsaktiviteter er noget som tiltrækker, f.eks. sport eller noget med heste. Udland og rejseaktiviteter hører også under dette tegn. Skytten bliver som regel ikke så længe på det samme sted, men vil hele tiden gerne opleve nye og anderledes horisonter.