Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Stenbuk

Månedshoroskop

januar


Din partner og dig er kommet styrket ind i det nye år. Det kan være en af grundene til, at du har et andet syn på familien. Du vil bruge mere af din tid og energi her, hvilket kan høre til blandt dine nytårsforsætter. Måneden vil dog også stille dig overfor nogle prøvelser, hvor du kommer til at lære mere om dig selv. Det siges, at modgang gør stærk! 

Månedens højdepunkt: Et solidt fodfæste gør dig svær at vælte omkuld.

Astrolog Brian TeglgaardOm stjernetegnet

Stenbukkens tegn symboliserer alt, som er stabilt, praktisk, med et solidt grundlag. Livets sikkerhed er vigtigt. Stenbukken er kun lykkelig, hvis den er involveret i store projekter, som er rimelig sikre. Vil gerne nå toppen, hvor den faktisk har været på vej siden det var barn. Det er ikke typen, som brænder broer bag sig, og kan altid se en fordel i at kende mennesker i lang tid. At tage ansvar, at undervise eller i det hele taget at videregive viden og vækst til andre, kan indeholde store værdier for en Stenbuk.