Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Stenbuk

Månedshoroskop

oktober

Arbejde, karriere og fremtidsplaner er det, der optager dig nu. Efter flere justeringer og tilpasninger til tiden viser der sig gode tendenser. Fuldmånen den 9. underbygger denne effekt, endda med mulighed for en gunstig udvikling på hjemmefronten. Tilpasninger, du har gjort dig for at stabilisere eller forbedre din økonomi, ser ud til at virke. Der sker meget blandt partnere og venner den 23., som du inddrages i.      

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Stjernetegnet Stenbuk er et såkaldt jordten. Stenbukken symboliserer alt, der er stabilt og praktisk. Stenbukken er kun lykkelig, hvis den er involveret i store projekter, som er rimelig sikre. Den vil gerne nå toppen, hvor den faktisk har været på vej hen, siden den var barn. Stenbukken er ikke typen, som brænder broer bag sig og kan altid se en fordel i at kende mennesker i lang tid. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Stenbukken.