Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Tvilling

Årshoroskop

2019


Året som helhed

Det siger næsten sig selv, at du som Tvilling gerne vil være sammen med andre. Det får du rig mulighed for i det kommende år. De første to måneder lægger du stor energi i fællesskaber. Det kan være i foreningslivet eller andre steder, du har stor tilknytning til. Men du må også være kritisk med, hvor du bruger din tid. Det kan betyde, at du træder ud af nogle fællesskaber og ind i andre. Du møder generelt en større velvilje og imødekommenhed hos andre mennesker. Det kan både inspirere dig og gøre din vennekreds større. Er du ikke allerede i god kontakt med dine indre ressourcer, kan det være fornuftigt også at opsøge lidt tid alene. Det er i sådanne situationer, du får taget hul på ellers skjulte evner, talenter og ressourcer. I september giver du familie og hjem mere opmærksomhed. Har du hænderne godt skruet på, kan det ses på hus og have.

Job

Der er gode muligheder for, at din arbejdsglæde vokser, og at den kan hænge sammen med et godt samarbejde og gode kolleger. Du kan mærke begejstring hos dem, du arbejder sammen med, og det smitter af. Det kan dog også betyde, at visse personer fylder lidt meget. Særligt januar, juni og september må du lytte mere til dig selv, og det kan på disse tidspunkter betyde, at samarbejdet knirker. Du føler, at du er inde på det rigtige spor, hvor du ønsker at vokse og udvikle dig. Sidst på året kan det giver økonomiske gode resultatet, men sørg for at bruge eller investere pengene fornuftigt.

Kærlighed

Du får helt fantastiske og dejlige oplevelser i dit parforhold og kærlighedsliv i 2019. Der er en konstant og vedvarende optimisme. Et nyere parforhold kan på den måde næsten overskygge alt andet, og så får du måske ikke den udvikling, du ønsker dig omkring din karriere. Omvendt set, så kan det etablerede parforhold godt lide, hvis du fokuserer for meget på din karriere. Som Tvilling kan du heldigvis være begge steder, og du bør ikke gå glip af de kærlige stunder.

Årets muligheder

Du har massiv medvind i parforhold og samarbejde.

Astrolog Brian TeglgaardOm stjernetegnet

Du er indbegrebet af charme, nysgerrighed, og imødekommenhed. Du er god til at få dine budskaber igennem, hvad enten det er igennem kommunikation, salg eller handel. At rejse er at leve er dit motto, foruden at læse, studere, og samtale med andre mennesker. Du er faktisk typen, som kan sælge sand til Sahara, som man siger. Du er også en person, som udmærket kan have to jobs.