Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Tvilling

Månedshoroskop

maj


Fysisk og mentalt er du i topform. Så meget desto lettere bliver det at få klaret de udfordringer, du kan møde i starten af måneden. Myndighedsgodkendelser eller offentlige regler kan du opleve som meget bureaukratiske. Men du får, hvad du har ventet på, og det giver dig en rolig St. Bededagsferie. Fra den 21. har du igen flere bolde i luften – måske for mange!

Astrolog Brian TeglgaardOm stjernetegnet

Du er indbegrebet af charme, nysgerrighed, og imødekommenhed. Du er god til at få dine budskaber igennem, hvad enten det er igennem kommunikation, salg eller handel. At rejse er at leve er dit motto, foruden at læse, studere, og samtale med andre mennesker. Du er faktisk typen, som kan sælge sand til Sahara, som man siger. Du er også en person, som udmærket kan have to jobs.