Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Tvilling

Månedshoroskop

januar


Først på måneden kan du lade dig inspirere af dine fællesskaber. Der er kort fra idé til handling, og du får afklaret om dine ideer holder. Frem til den 24. arbejder du særligt koncentreret. Nogle vanskelige opgaver den 13.-18. kan du bruge ekstra meget af din energi på. Hvis ellers du har øje for alternative løsninger, kommer du i mål den 23. og kan hellige dig andre ting.

Månedens højdepunkt: Du gør en forskel.

Astrolog Brian TeglgaardOm stjernetegnet

Du er indbegrebet af charme, nysgerrighed, og imødekommenhed. Du er god til at få dine budskaber igennem, hvad enten det er igennem kommunikation, salg eller handel. At rejse er at leve er dit motto, foruden at læse, studere, og samtale med andre mennesker. Du er faktisk typen, som kan sælge sand til Sahara, som man siger. Du er også en person, som udmærket kan have to jobs.