Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Tvilling

Månedshoroskop

december

Indretter du dig på andres præmisser den første uge af december, har du det fortrinligt med andre. Både parforhold og samarbejde ud over landets grænser er til din fordel. Fra den 6. vælger du at være mere på egen hånd, øger koncentrationen og ved, hvad du vil. Der dukker overraskelser op, som du bliver stærkt inspireret af. Juledagene er ren forkælelse, og årsskiftet er oplagt til en ny økonomisk kurs.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Stjernetegnet Tvilling er et såkaldt lufttegn. Tvillingen er indbegrebet af charme, nysgerrighed, og imødekommenhed. Tvillingen er god til at få dine budskaber igennem, hvad enten det er igennem kommunikation, salg eller handel. At rejse er at leve er Tvillingens motto, foruden at læse, studere, og samtale med andre mennesker. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Tvillingen.