Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Tvilling

Månedshoroskop

april

Håb og drømme præger starten af april. Men du bør ikke sætte din lid til offentlig støtte eller generelt basere dit arbejdsliv på tilgængelig finansiering. Det gælder om at bruge fantasien og være kreativ ud fra det, du har at gøre godt med. Indledningen på påsken kan blive kærlig. I ugen efter påske kan et kreativ parløb indledes. Den 25. handler det igen om økonomi, og her må du kæmpe for det, du har til gode. 

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Du er indbegrebet af charme, nysgerrighed, og imødekommenhed. Du er god til at få dine budskaber igennem, hvad enten det er igennem kommunikation, salg eller handel. At rejse er at leve er dit motto, foruden at læse, studere, og samtale med andre mennesker. Du er faktisk typen, som kan sælge sand til Sahara, som man siger. Du er også en person, som udmærket kan have to jobs.