Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Tvilling

Månedshoroskop

oktober

Møder du modstand den 1., så hold inde til den 4., hvor du har langt lettere ved at markere dig. Du er i gang med at rydde op i fortiden, og sammen med alt det andet kan det give nogle hektiske dage omkring den 10. Her kan det i perioder knibe med dit overblik, så træf ikke for hurtige beslutninger. Efter den 18. genvinder du din styrke. Giv dig tid til at nyde kærlighed og venskab i dagene 16.-18.    

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Stjernetegnet Tvilling er et såkaldt lufttegn. Tvillingen er indbegrebet af charme, nysgerrighed, og imødekommenhed. Tvillingen er god til at få dine budskaber igennem, hvad enten det er igennem kommunikation, salg eller handel. At rejse er at leve er Tvillingens motto, foruden at læse, studere, og samtale med andre mennesker. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Tvillingen.