Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Tvilling

Månedshoroskop

marts


Du kan først på måneden føle, at du står stille eller er kørt fast. Især når det gælder jobbet, må du kigge tilbage for at finde en løsning. Regler og bureaukrati kan udfordre, men der er en løsning. Den finder du i dagene 16.-20., og så går det igen fremad om end ikke så hurtigt, som du ønsker. Sidst i marts genfinder du din energi, og så kører du i højt tempo igen.

Astrolog Brian TeglgaardOm stjernetegnet

Du er indbegrebet af charme, nysgerrighed, og imødekommenhed. Du er god til at få dine budskaber igennem, hvad enten det er igennem kommunikation, salg eller handel. At rejse er at leve er dit motto, foruden at læse, studere, og samtale med andre mennesker. Du er faktisk typen, som kan sælge sand til Sahara, som man siger. Du er også en person, som udmærket kan have to jobs.