Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Tvilling

Månedshoroskop

august


Fra starten af måneden vil du mærke, at din energi vender tilbage. Fra den 11. er du helt i topform! Bringer måneden dig ikke uden for landets grænser, kan du godt finde dig til rette med flere små og hyggelige udflugter i dit nærområde. En kærestedag bliver succesfuld omkring den 21., hvor weekenden den 24.-25. også er god til samvær – gerne med hele familien.

Astrolog Brian TeglgaardOm stjernetegnet

Du er indbegrebet af charme, nysgerrighed, og imødekommenhed. Du er god til at få dine budskaber igennem, hvad enten det er igennem kommunikation, salg eller handel. At rejse er at leve er dit motto, foruden at læse, studere, og samtale med andre mennesker. Du er faktisk typen, som kan sælge sand til Sahara, som man siger. Du er også en person, som udmærket kan have to jobs.