Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Tvilling

Månedshoroskop

september

Du har en perfektionistisk tilgang til tingene og kommer til bunds i dine opgaver. På den måde kan du overfor andre fremstå som noget af en problemknuser. Dine talegaver kan du bruge på diplomatisk vis fra den 5., og særligt i dagene 20.-23. får du brug for det. Her skal der arbejdes hårdt og langsigtet. I månedens sidste dage er både samarbejde og parforhold i fokus, men også her må du give mere af dig selv.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Du er indbegrebet af charme, nysgerrighed, og imødekommenhed. Du er god til at få dine budskaber igennem, hvad enten det er igennem kommunikation, salg eller handel. At rejse er at leve er dit motto, foruden at læse, studere, og samtale med andre mennesker. Du er faktisk typen, som kan sælge sand til Sahara, som man siger. Du er også en person, som udmærket kan have to jobs.