Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Tvilling

Månedshoroskop

juli

Du bruger dig selv, men spar på kræfterne i dagene omkring den 6., så du ikke brænder ud. Din dømmekraft er nedsat, så undgå aftaler, der binder dig, eller som har med økonomi at gøre. Den 11.-12. står du i en langt bedre situation og har heldet med dig. Nu følger en dejlig tid, hvor du kan nyde friheden og alt det smukke. Den 25. bliver et krævende vendepunkt, og det kan være arbejdet, der igen kalder.    

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Stjernetegnet Tvilling er et såkaldt lufttegn. Tvillingen er indbegrebet af charme, nysgerrighed, og imødekommenhed. Tvillingen er god til at få dine budskaber igennem, hvad enten det er igennem kommunikation, salg eller handel. At rejse er at leve er Tvillingens motto, foruden at læse, studere, og samtale med andre mennesker. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Tvillingen.