Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Tvilling

Ugehoroskop

Uge 39

Det bliver en uge, hvor du udfordres i dine kreative tanker og gøremål. Det kan føles svært at trænge igennem med dine ellers storslåede forslag og ideer. Måske kan du få et godt råd fra en, der kender til dine planer og kreative tiltag. Med et sådan input får du lyst til at gennemarbejde dit projekt på ny. Ved nærmere eftertanke var du heller ikke klar til at ’markedsføre’ dig.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Du er indbegrebet af charme, nysgerrighed, og imødekommenhed. Du er god til at få dine budskaber igennem, hvad enten det er igennem kommunikation, salg eller handel. At rejse er at leve er dit motto, foruden at læse, studere, og samtale med andre mennesker. Du er faktisk typen, som kan sælge sand til Sahara, som man siger. Du er også en person, som udmærket kan have to jobs.