Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Tvilling

Ugehoroskop

Uge 12

Der skal ikke så meget til, at du bliver forvirret og mister overblikket. Til gengæld vil du sikkert gøre en del ud af ikke at vise det over for dine omgivelser. I stedet bør du fokusere mere på dine beslutninger, og udskyde disse hvis muligt. Tiden er bedst til at planlægge. På den måde undgår du at skulle trække i land eller lave om på noget, du træffer beslutning om nu.


Om stjernetegnet

Du er indbegrebet af charme, nysgerrighed, og imødekommenhed. Du er god til at få dine budskaber igennem, hvad enten det er igennem kommunikation, salg eller handel. At rejse er at leve er dit motto, foruden at læse, studere, og samtale med andre mennesker. Du er faktisk typen, som kan sælge sand til Sahara, som man siger. Du er også en person, som udmærket kan have to jobs.