Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Tvilling

Ugehoroskop

Uge 34

Dine fingerfærdigheder får du brug for i din bolig, hvor det godt nok er småting, der skal ordnes. Men dem er der mange af, og din for tiden perfektionistiske indstilling gør, at det kommer til at tage tid. For ikke at det skal blive for trivielt, har du brug for adspredelse. Du opsøger underholdning, som gerne må være både festlig og storslået. Der kan også være noget at fejre derhjemme.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Du er indbegrebet af charme, nysgerrighed, og imødekommenhed. Du er god til at få dine budskaber igennem, hvad enten det er igennem kommunikation, salg eller handel. At rejse er at leve er dit motto, foruden at læse, studere, og samtale med andre mennesker. Du er faktisk typen, som kan sælge sand til Sahara, som man siger. Du er også en person, som udmærket kan have to jobs.