Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Tyr

Årshoroskop

2019


Året som helhed

Starten på året tegner rolig, men også eftertænksom. I løbet af sidste år har du taget hul på forandringer, der i år kan blive af mere permanent karakter. Efter den 6. marts skal du ikke forvente fred, ro og status quo. Her gælder det om at være forandringsparat, selv om det ikke er din favoritsituation. Det gælder om at være på forkant med udviklingen og ikke at undgå den. Du må vælge forandringerne fremfor, at de overmander dig. Forvent ikke, at alt bare er som det plejer at være. Mærker du en indre rastløshed, så slip den løs og grib de chancer, du får. Det gælder både personligt, fagligt og på anden vis. I vennekredsen kan der også være forandringer, som kan føre til opbrud, men også bånd der knyttes endnu tættere. Du søger ikke forandring for enhver pris, men friere rammer og helst uden et egentligt oprør.

Job

En del af din frihedstrang har med din arbejdssituation at gøre. Hvis ellers du har alderen til det, kan du helt legitimt vælge at trække dig fra arbejdsmarkedet. I så fald vil du helt sikkert have mange gøremål, du udfylder tiden med. Det kan ikke udelukkes, at forandringerne dukker uventet op og måske uden at du ønsker dem. Indstil dig på, at intet job giver dig en tryghedsgaranti, og sikkerhed i ansættelsen hører ikke til et fleksibelt arbejdsmarked. Det er bedst at indstille sig på forandringer og opsøge dem, når lysten og mulighederne melder sig. På den måde navigerer du bedst når forandringernes vind blæser.

Kærlighed

Forandringer kan også dukke op i dit parforhold. Det kan komme som et forfriskende nyt pust. Det kan lige så godt være din partner, der oplever personlige forandringer, og at disse vil tilføre jeres forhold noget nyt. Føler du på nogen måde, at dit forhold begrænser dig, kan du ikke sidde denne følelse overhørig. Du vil blive forbavset over hvor lydhør din partner kan være, så tag bare snakken op! Særlig kærlig er sensommeren, og du kan blive positivt overrasket.

Årets muligheder

Ryk ud af komfortzonen og grib de chancer, der opstår.

Astrolog Brian TeglgaardOm stjernetegnet

Du elsker jordens glæder, såsom mad, sex, musik, og almindelig god dansk hygge. Også de jordiske glæder såsom penge og andre værdier er med til at gøre dit liv rigt. Du er godmodig, og der skal meget til for at få dig til at miste besindelsen. Tryghed og stabilitet er et must for dig. Oplevelser i naturen er altid noget, som kan berige dig i krop og sjæl.