Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Tyr

Månedshoroskop

oktober

Stemningen er intens fra starten af måneden, hvor du skal træffe en beslutning. Tør du kaste dig ud i noget nyt, og tør du vise følelser? Er du usikker, forsvinder denne usikkerhed efter den 7., hvor du stoler på dit held. I dagene omkring den 13. giver du mere af dig selv, og din indsats giver resultater. Den 16.-18. bringer dig vigtig information, og noget falder på plads. Månedens sidste dage er udadvendte og beriger dig med optimisme.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Stjernetegnet Tyr er et såkaldt jordtegn. Tyren er en rigtig livsnyder, der oplever livet gennem sine sanser. Den elsker jordens glæder såsom mad, sex og musik. Tryghed og stabilitet er et must for Tyren, og oplevelser i naturen er altid noget, som kan berige dens krop og sjæl. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Tyren.