Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Tyr

Månedshoroskop

april

Du og din arbejdskraft er eftertragtet i starten af måneden. Det kan også være et ulønnet hjælpeprojekt, du bliver involveret i. Situationen er speciel og midlertidig, men du tager dit ansvar seriøst. Du har også brug for at tjene penge, og i løbet af påsken må du derfor vælge, hvor du skal lægge din indsats. En aflyst udlandstur kan have kostet dig penge, men du kan spare andre steder. Weekenden 25.-26. overrasker!

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Du elsker jordens glæder, såsom mad, sex, musik, og almindelig god dansk hygge. Også de jordiske glæder såsom penge og andre værdier er med til at gøre dit liv rigt. Du er godmodig, og der skal meget til for at få dig til at miste besindelsen. Tryghed og stabilitet er et must for dig. Oplevelser i naturen er altid noget, som kan berige dig i krop og sjæl.