Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Tyr

Månedshoroskop

december

December starter kærligt, så sæt endelig tid af til at være sammen, og opsøg de romantiske stunder. Du har samtidig travlt og mister let fokus, hvis ikke du disponerer din tid. Pligtopfyldende, som du er, lever du op til det, du har lovet, og fra den 22. står den endelig på juleferie. Venner eller familie fra udlandet dukker op eller lader høre fra sig. Op til nytåret går du med tanker om et skelsættende nytårsforsæt.    

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Stjernetegnet Tyr er et såkaldt jordtegn. Tyren er en rigtig livsnyder, der oplever livet gennem sine sanser. Den elsker jordens glæder såsom mad, sex og musik. Tryghed og stabilitet er et must for Tyren, og oplevelser i naturen er altid noget, som kan berige dens krop og sjæl. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Tyren.