Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Tyr

Månedshoroskop

januar

Første halvdel af januar er det godt at danne dig et overblik over det kommende år. Du ser mange muligheder, men de indebærer næsten alle en eller anden form for omlægning. Midt på måneden tager forandringerne fart. Selv om du kan gå glip af en chance, kan du gribe ud efter helt nye muligheder. Den 23. har du heldet med dig, og du oplever samtidig en stærk fællesskabsfølelse. Måneden slutter romantisk.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Du elsker jordens glæder, såsom mad, sex, musik, og almindelig god dansk hygge. Også de jordiske glæder såsom penge og andre værdier er med til at gøre dit liv rigt. Du er godmodig, og der skal meget til for at få dig til at miste besindelsen. Tryghed og stabilitet er et must for dig. Oplevelser i naturen er altid noget, som kan berige dig i krop og sjæl.