Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Tyr

Månedshoroskop

oktober


Du står med en særlig udfordring ved månedens start, som du må have hjælp til. Det kan du få fra din partner eller via et samarbejde. Herfra kommer der flere originale løsningsforslag. Midt på måneden er du helt med på det utraditionelle, sikkert i en grad der overrasker dine nærmeste. Fra den 20. har du medvind, og det føles godt at sætte din egen kurs.

Astrolog Brian TeglgaardOm stjernetegnet

Du elsker jordens glæder, såsom mad, sex, musik, og almindelig god dansk hygge. Også de jordiske glæder såsom penge og andre værdier er med til at gøre dit liv rigt. Du er godmodig, og der skal meget til for at få dig til at miste besindelsen. Tryghed og stabilitet er et must for dig. Oplevelser i naturen er altid noget, som kan berige dig i krop og sjæl.