Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Tyr

Ugehoroskop

Uge 5

Er du opsøgende, fordi du ønsker dig nye bekendtskaber, kan ugen blive meget berigende. Det er dog ikke let at finde ud af, hvem der vil slutte sig til dig og dele dine interesser. Du kan også få nogle forvirrende signaler fra andre, der er svære at tolke. Prøv dig frem med en holdning om, at du ikke kan gøre alle tilpasse, og sørg for ikke at lade dig skuffe, hvis du skulle blive afvist. 

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Du elsker jordens glæder, såsom mad, sex, musik, og almindelig god dansk hygge. Også de jordiske glæder såsom penge og andre værdier er med til at gøre dit liv rigt. Du er godmodig, og der skal meget til for at få dig til at miste besindelsen. Tryghed og stabilitet er et must for dig. Oplevelser i naturen er altid noget, som kan berige dig i krop og sjæl.