Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Tyr

Ugehoroskop

Uge 14

Du er i god kontakt med dit netværk, på den måde det nu lader sig gøre. Du har brug for dine forbindelser både privat, men også i jobmæssig sammenhæng. Du står i en ny og spændende situation, hvor du netop kan drage fordel af din store bekendtskabskreds. Det gælder nemlig om ikke at gå i stå. I weekenden er det også dit netværk, du plejer, og dem af dine venner, du kender fra udlandet.  

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Du elsker jordens glæder, såsom mad, sex, musik, og almindelig god dansk hygge. Også de jordiske glæder såsom penge og andre værdier er med til at gøre dit liv rigt. Du er godmodig, og der skal meget til for at få dig til at miste besindelsen. Tryghed og stabilitet er et must for dig. Oplevelser i naturen er altid noget, som kan berige dig i krop og sjæl.