Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Tyr

Ugehoroskop

Uge 48

En eller flere personer er i øjeblikket afhængige af dig. I den forbindelse bliver du spurgt til råds omkring økonomi, og du må nøje overveje, hvor langt du er villig til at gå for at hjælpe. Andre får let det indtryk, at du har helt styr på din egen økonomi, men du er selv nødt til at foretage nogle markante fravalg. I parforholdet er det muligt at juletiden giver mere romantik, men tag selv et initiativ i den anledning.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Stjernetegnet Tyr er et såkaldt jordtegn. Tyren er en rigtig livsnyder, der oplever livet gennem sine sanser. Den elsker jordens glæder såsom mad, sex og musik. Tryghed og stabilitet er et must for Tyren, og oplevelser i naturen er altid noget, som kan berige dens krop og sjæl. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Tyren.