Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Tyr

Ugehoroskop

Uge 43

Du er i god kontakt med en ven eller bekendt, til hvem du godt kan betro dig. Selv om du står stærkt, er du også bevidst om, at du har brug for samspil i dine forhold. Omkring midten af ugen træder endnu en person på banen, som du også kan indvie i dine tanker og drømme. Fredag er ugens bedste dag. Her erhverver du dig nyttig viden, og det er noget, du kan bruge fremadrettet.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Du elsker jordens glæder, såsom mad, sex, musik, og almindelig god dansk hygge. Også de jordiske glæder såsom penge og andre værdier er med til at gøre dit liv rigt. Du er godmodig, og der skal meget til for at få dig til at miste besindelsen. Tryghed og stabilitet er et must for dig. Oplevelser i naturen er altid noget, som kan berige dig i krop og sjæl.