Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Vædder

Månedshoroskop

juli

Holder du ferie i løbet af juli, kan du sagtens forene dig med at bruge den i Danmark. Når blot du kommer rundt omkring, ser og oplever en del, trives du fint. Du har masse af energi og kan overveje, om ikke ferieformen skal være fysisk aktiv. Den 20.-22. er familie og hjem i fokus, og her skal løses nogle opgaver, og du må påtage dig et særligt ansvar. Omkring den 27. kan du være for hurtig – så tænk, før du taler!

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Vædderens tegn er et såkaldt Ildtegn, og har derfor en medfødt portion ekstra energi med sig, som du givetvis bruger ved fysiske aktiviteter. Du er typen, som helst vil, og kan selv. Biler, mekanik, og anden transport er noget som tiltaler dig. Du er god til at få masser af gode ideer, men kan til tider mangle tålmodighed. Den røde farve er aktuel for dig