Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Vædder

Månedshoroskop

januar

Det er de helt store forandringer, der præger årets start. Det er især på job- og karriereområdet, du kan forvente, at tingene ændrer sig. Hvis du ikke allerede er startet nyt job, kan det blive aktuelt. Du kan også føle dig presset til at afslutte et eksisterende job. I så fald har du en god og stor portion optimisme og gå-på-mod, du kan trække på. Træd varsomt sidst på måneden, hvor du fornemmer en usikkerhed.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Vædderens tegn er et såkaldt Ildtegn, og har derfor en medfødt portion ekstra energi med sig, som du givetvis bruger ved fysiske aktiviteter. Du er typen, som helst vil, og kan selv. Biler, mekanik, og anden transport er noget som tiltaler dig. Du er god til at få masser af gode ideer, men kan til tider mangle tålmodighed. Den røde farve er aktuel for dig