Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Vædder

Månedshoroskop

oktober


Arbejdet fylder de første dage, hvor du kan få lukket en opgave. Fra den 4. mærker du et skift i din energi. Du begynder at tænke mere over, hvad du siger, og hvordan du ønsker andre skal opfatte dig. Det er ikke normalt for dig, at du på den måde forsøger at tilpasse dig omgivelserne. En god respons, måske som et kærligt indslag, får du i dagene omkring den 13.

Astrolog Brian TeglgaardOm stjernetegnet

Vædderens tegn er et såkaldt Ildtegn, og har derfor en medfødt portion ekstra energi med sig, som du givetvis bruger ved fysiske aktiviteter. Du er typen, som helst vil, og kan selv. Biler, mekanik, og anden transport er noget som tiltaler dig. Du er god til at få masser af gode ideer, men kan til tider mangle tålmodighed. Den røde farve er aktuel for dig