Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Vædder

Månedshoroskop

februar

Den viden, du har tilegnet dig igennem flere måneder, er du meget fokuseret på at få implementeret i din hverdag og dit arbejdsliv. Når det ikke går så hurtigt, som du ønsker, er det fordi, du nøje må overveje, hvad du ønsker at forny og hvilke grundlæggende forhold, du vil holde fast i. Husk også at vise din kære opmærksomhed. Kærligheden lever og trives i det omfang, du investerer i dit forhold.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Stjernetegnet Vædder er et såkaldt Ildtegn, og den er ikke bange for en udfordring. Den er tiltrukket af alt, der er nyt og spændende, og så elsker den at konkurrere. Vædderen er typen, som helst vil og kan selv. Vædderen er god til at få ideer, men kan til tider være utålmodig. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Vædderen.