Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Vædder

Månedshoroskop

juni


Dine hjemlige forhold kommer til at spille en større rolle end de plejer. I den anledning kan du føle dig begrænset. Balancen mellem familie- og arbejdsliv må du bruge tid på. Særligt midt på måneden står udfordringerne tydeligt for dig. Lidt senere kan du sætte handling bag ord og tanker. Først herefter er du i stand til at omlægge det, der ikke fungerer.

Astrolog Brian TeglgaardOm stjernetegnet

Vædderens tegn er et såkaldt Ildtegn, og har derfor en medfødt portion ekstra energi med sig, som du givetvis bruger ved fysiske aktiviteter. Du er typen, som helst vil, og kan selv. Biler, mekanik, og anden transport er noget som tiltaler dig. Du er god til at få masser af gode ideer, men kan til tider mangle tålmodighed. Den røde farve er aktuel for dig