Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Vædder

Månedshoroskop

august


Der er god grund til at nyde det og slå sine folder i starten af august. Det gælder også, selv om du ikke holder ferie. Du må bruge den fritid, du har, på oplevelser og interesser. Fra den 18.-19. kommer arbejde og pligter mere i fokus, og der bliver mindre tid til fornøjelser. Din effektivitet bliver belønnet i kontant form, og det kan du se på din konto sidst på måneden.

Astrolog Brian Teglgaard



Om stjernetegnet

Vædderens tegn er et såkaldt Ildtegn, og har derfor en medfødt portion ekstra energi med sig, som du givetvis bruger ved fysiske aktiviteter. Du er typen, som helst vil, og kan selv. Biler, mekanik, og anden transport er noget som tiltaler dig. Du er god til at få masser af gode ideer, men kan til tider mangle tålmodighed. Den røde farve er aktuel for dig