Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Vædder

Månedshoroskop

april


Med forårsstemningen dukker der også en rejselyst op. Det kan være oplagt at bruge påsken på en tur til fremmede himmelstrøg. En naturlig nysgerrighed er vagt hos dig fra månedens start, og den kan du bruge på studier eller at søge viden i det hele taget. Midt på måneden må du træffe nogle særlige valg. Efter fuldmånen langfredag er mavefornemmelsen helt fin.

Astrolog Brian TeglgaardOm stjernetegnet

Vædderens tegn er et såkaldt Ildtegn, og har derfor en medfødt portion ekstra energi med sig, som du givetvis bruger ved fysiske aktiviteter. Du er typen, som helst vil, og kan selv. Biler, mekanik, og anden transport er noget som tiltaler dig. Du er god til at få masser af gode ideer, men kan til tider mangle tålmodighed. Den røde farve er aktuel for dig