Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Vædder

Ugehoroskop

Uge 43

Kompromisets kunst er vigtigt at mestre for tiden. Du befinder dig på andres territorie, og her er det ikke dine egne regler, der gælder. En ældre person, chef eller ægtefælle behøver du ikke være enig med, men du må til gengæld følge deres anvisninger. Forsøg, om du kan se, hvad der sker under overfladen – det vil overraske positivt. Du vil nemlig opdage, at andre er dig venlig stemt.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Vædderens tegn er et såkaldt Ildtegn, og har derfor en medfødt portion ekstra energi med sig, som du givetvis bruger ved fysiske aktiviteter. Du er typen, som helst vil, og kan selv. Biler, mekanik, og anden transport er noget som tiltaler dig. Du er god til at få masser af gode ideer, men kan til tider mangle tålmodighed. Den røde farve er aktuel for dig