Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Vædder

Ugehoroskop

Uge 26

Der er brug for dig på hjemmefronten eller i en familiær sammenhæng. Det betyder, at dine egne opgaver må komme i anden række. Kommunikationen flyder ikke så let, og det mærker du tydeligt på stemningen. Torsdag kan blive et tiltrængt vendepunkt, og det hele bliver noget sjovere. Pludselig er der en mere kompromissøgende holdning, og det kan løse op for meget, der ellers var gået i stå.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Vædderens tegn er et såkaldt Ildtegn, og har derfor en medfødt portion ekstra energi med sig, som du givetvis bruger ved fysiske aktiviteter. Du er typen, som helst vil, og kan selv. Biler, mekanik, og anden transport er noget som tiltaler dig. Du er god til at få masser af gode ideer, men kan til tider mangle tålmodighed. Den røde farve er aktuel for dig