Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Vædder

Ugehoroskop

Uge 28

Du har masser af overskud at gøre godt med. Kræfterne kan virke overvældende, hvis du selv får lov at bestemme, hvor du vil bruge din energi. Dit arbejdsliv eller dine mål vil komme til at fylde meget. Her kan omstændigheder udefra betyde hindringer, du ikke kan hamle op med. Heller ikke selv om du har energien. Men tilpasser du dig omstændighederne, skal du nok komme videre.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Vædderens tegn er et såkaldt Ildtegn, og har derfor en medfødt portion ekstra energi med sig, som du givetvis bruger ved fysiske aktiviteter. Du er typen, som helst vil, og kan selv. Biler, mekanik, og anden transport er noget som tiltaler dig. Du er god til at få masser af gode ideer, men kan til tider mangle tålmodighed. Den røde farve er aktuel for dig