Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Vægt

Årshoroskop

2019


Året som helhed

Du kan få en lidt forsigtig start på året, og det kan være, fordi du har svært ved at forstå dine nærmeste. De siger ét og gør noget andet. Det får dog ikke lov til at overskygge dit gode humør, og det har du så rigeligt af hele året. Det giver samtidig en appetit og nysgerrighed på mangt og meget. Kommunikativt står du stærkt, og du søger at uddanne dig yderligere. Hvis det kun passer i fritiden, kan en ferie sagtens blive til et højskoleophold. Du kommer meget omkring, og det er helt bogstaveligt, så transportmidlet må opgraderes. Det kan ske ved at købe dig en ny bil, eller på anden måde at opgradere din transportform. Mere eller mindre frivilligt har du påtaget dig flere roller i hjemmet eller i familien, og du trives med dette. Skal der sker ændringer her, bliver det over tid, men noget er der i gære sidst på året. 

Job

Der kan være noget rutinepræget over dit job, især hvis du har foretaget ændringer de sidste år. Men du har også nogle ønsker, som det vil være klogt at tage op med din arbejdsgiver. Det kan du med fordel gøre allerede i starten af året, for tingene udvikler sig ikke så hurtigt på den front. Du vil blive belønnet med din tålmodighed og vedholdende indsats. Alle former for kurser og videreuddannelse bør du tage imod med åbne arme. Det vil give dig så meget mere end blot at avancere.  

Kærlighed

Selv om din partner kan være lidt fjern og kræve sin frihed, er det let at tale sammen. Det kan være godt at give lidt længere snor, og være mere tolerant og forstående i årets første to måneder. Du bliver værdsat af din partner for det du gøre derhjemme og for familiens trivsel generelt. Har du haft en usikkerhed i dit parforhold, kan den helt forsvinde fra starten af marts. Der er ikke noget, der tyder på væsentlige ændringer. Ønsker du lidt mere romantik i forholdet, er årets start, juni og november der, hvor du kan puste til kærlighedens flamme.

Årets muligheder

Få stillet din nysgerrighed og bliv meget klogere.

Astrolog Brian TeglgaardOm stjernetegnet

Vægtens mennesker symboliserer fred, skønhed og harmoni. De hader konflikter, og vil altid gøre meget for at imødekomme deres omgivelsers ønsker. De omgiver sig gerne med smukke ting, bor gerne i smukke omgivelser, og er også selv typen, som kan lide at klæde sig smukt. De elsker sociale arrangementer, og de er i deres es, hvis de kan hjælpe deres medmennesker. En Vægts svaghed kan ligge i at træffe en beslutning, eller at skulle vælge mellem to ting.