Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Vægt

Månedshoroskop

oktober

Står du med en økonomisk udfordring ved starten af måneden, er der hjælp at hente hos et familiemedlem. Efter den 7. kan du igen disponere mere frit, og du har et positivt syn på dig selv og din situation. Det giver dig gode kort på hånden i forhold til både en partner, men også i forhold til andre du er i tæt kontakt med. En usikkerhed den 27.-29. giver både håb og drømme, med de er svære at handle på, så afvent mere klarhed.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Stjernetegnet Vægt er et såkaldt lufttegn. Vægten symboliserer især fred, skønhed og harmoni. Vægten hader konflikter og vil altid gøre meget for at imødekomme dens omgivelsers ønsker. Den omgiver sig gerne med smukke ting og bor gerne i smukke omgivelser. Vægten elsker sociale arrangementer, og den er i sit es, hvis de kan hjælpe dens medmennesker. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Vægten.