Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Vægt

Månedshoroskop

januar


Det kan være lidt barsk at komme tilbage til hverdagen her efter nytår. Familien har du fået tæt ind under huden, men nu udskiftes din berøringsflade. Fra den 7. kan du færdes mere på landevejen, hvor du kommer en del omkring. Et afbræk tilbage til dit familieliv og måske især dit parforhold, kan du få i weekenden 18.-20. Her er det dejligt at være sammen.

Månedens højdepunkt: Du får mulighed for en udflugt eller miniferie.

Astrolog Brian TeglgaardOm stjernetegnet

Vægtens mennesker symboliserer fred, skønhed og harmoni. De hader konflikter, og vil altid gøre meget for at imødekomme deres omgivelsers ønsker. De omgiver sig gerne med smukke ting, bor gerne i smukke omgivelser, og er også selv typen, som kan lide at klæde sig smukt. De elsker sociale arrangementer, og de er i deres es, hvis de kan hjælpe deres medmennesker. En Vægts svaghed kan ligge i at træffe en beslutning, eller at skulle vælge mellem to ting.