Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Vægt

Månedshoroskop

oktober


Hjemlige forhold kan spænde ben for dig. Drejer det sig om økonomi, finder du en alternativ løsning den 7., og økonomiske problemer synes at være fortid omkring den 25. Dine lidt vilde planer og løsninger bør kunne holde til en virkelighedstest. Det er ikke alt, der kan og skal gøres op i penge. Sidst på måneden får du selskab af en eller flere personer, du sætter pris på.

Astrolog Brian TeglgaardOm stjernetegnet

Vægtens mennesker symboliserer fred, skønhed og harmoni. De hader konflikter, og vil altid gøre meget for at imødekomme deres omgivelsers ønsker. De omgiver sig gerne med smukke ting, bor gerne i smukke omgivelser, og er også selv typen, som kan lide at klæde sig smukt. De elsker sociale arrangementer, og de er i deres es, hvis de kan hjælpe deres medmennesker. En Vægts svaghed kan ligge i at træffe en beslutning, eller at skulle vælge mellem to ting.