Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Vægt

Månedshoroskop

august


Fællesskabet er allerede skudt i gang, og når du tager hul på august, der kan starte noget hektisk. Mere festlig bliver den første weekend, hvor du kan komme i et særligt fokus. I godt selskab kommer du også i midt på måneden, men det kan samtidig være en konkurrencesituation, hvor du dog har gode vinderchancer! Efter den 23. har du brug for at trække dig fra rampelys og fællesskab.

Astrolog Brian TeglgaardOm stjernetegnet

Vægtens mennesker symboliserer fred, skønhed og harmoni. De hader konflikter, og vil altid gøre meget for at imødekomme deres omgivelsers ønsker. De omgiver sig gerne med smukke ting, bor gerne i smukke omgivelser, og er også selv typen, som kan lide at klæde sig smukt. De elsker sociale arrangementer, og de er i deres es, hvis de kan hjælpe deres medmennesker. En Vægts svaghed kan ligge i at træffe en beslutning, eller at skulle vælge mellem to ting.