Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Vægt

Månedshoroskop

januar

Årsskiftet giver dig en tiltrængt mulighed for at gennemgå en forvandling. Selvom det er de ydre rammer, der gør forskellen, sker der lige så meget i dit indre. Følelsen af frihed og måske også af at være heldig dukker op hurtigt herefter. Kærlige tendenser gør sig gældende særligt i første halvdel af måneden, hvor du føler dig i live på den gode måde. Mere eftertænksom er du i dagene 21.-22., hvor et valg må træffes.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Stjernetegnet Vægt er et såkaldt lufttegn. Vægten symboliserer især fred, skønhed og harmoni. Vægten hader konflikter og vil altid gøre meget for at imødekomme dens omgivelsers ønsker. Den omgiver sig gerne med smukke ting og bor gerne i smukke omgivelser. Vægten elsker sociale arrangementer, og den er i sit es, hvis de kan hjælpe dens medmennesker. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Vægten.