Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Vægt

Månedshoroskop

juni


Der er pligter og opgaver, du helst vil undgå. Kan det ikke lade sig gøre, er du også i stand til at mobilisere energien, for du kan, hvad du skal. Den første uges tid af juni er du meget privat og vil helst bruge tiden hjemme. I pinsen vender det, og du bliver mere udadvendt. Rejselysten stiger, men det er svært at komme afsted, hvis ikke du har planlagt det på forhånd.

Astrolog Brian TeglgaardOm stjernetegnet

Vægtens mennesker symboliserer fred, skønhed og harmoni. De hader konflikter, og vil altid gøre meget for at imødekomme deres omgivelsers ønsker. De omgiver sig gerne med smukke ting, bor gerne i smukke omgivelser, og er også selv typen, som kan lide at klæde sig smukt. De elsker sociale arrangementer, og de er i deres es, hvis de kan hjælpe deres medmennesker. En Vægts svaghed kan ligge i at træffe en beslutning, eller at skulle vælge mellem to ting.