Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Vandmand

Årshoroskop

2022

Kærlighed

Kærligheden er ikke nødvendigvis førsteprioritet hos Vandmanden. Der er så meget andet, der trækker, og Vandmanden har ofte nok i sit eget selskab. Skal Vandmanden have en partner, skal det være en person, der kan give modspil, og som kan blive ved med at tiltrække Vandmandens opmærksomhed og holde lidenskaberne i gang.

Vandmanden giver ikke så meget af sig selv til sin partner, som denne måske ønsker, og derfor kræver det mere end ellers at være i et parforhold til Vandmanden. På den baggrund er kærligheden i 2022 til dine åndelige venner eller fællesskaber nok større end til din partner. Det må din partner acceptere.

Er der udfordringer ud over det sædvanlige i det faste forhold, vil blive tydeligt i årets første måneder. Her er det klogt at tage fat om nældens rod og få talt tingene igennem, så jeres forhold kan stabiliseres.

I januar har din partner nogle udfordringer, så derfor er det klogt at lade din partner være og evt. tage spørgsmål om parforholdet op på et andet tidspunkt – fx midt i juni eller december. Egentlig ser det ud til, at kærligheden i 2022 i det faste forhold er stabilt og uden de store dramaer.

Hovedudfordringen er stadig, om din kærlighed kan fastholdes, da du af og til har stort behov for uafhængighed og frihed til at foretage ting på egen hånd. Tager din frihedstrang overhånd, vil dagene først i maj være velvalgte til at tale med din partner om det. Vedkommende vil være forstående og også selv have et akut behov for mere frihed i forholdet og til alenetid.

For single-vandmanden vil der være utallige muligheder for at dyrke de løse forhold og uforpligtende bekendtskaber i 2022.

Du kan lide at flirte, men hvis det bliver for tæt eller passioneret, trækker du gerne følehornene til dig. Der vil være seriøse kandidater på banen i årets løb, og de kan vise sig i starten og slutningen af marts. 

Familie og venner

Der kommer mere ro i familien, og forholdene vil være langt mere stabile end sidste år. Sidst i marts kan en familieting blive aktuel, og her kan det være klogt at finde en løsning. Faktisk kræver det en afgørelse, og der er ingen tvivl om, at du og dine holdninger vil gøre sig gældende i en eventuel uenighed mellem dig og et familiemedlem.

Derefter vil der være mange gode stunder med familien, og der vil generelt være en god stemning.

Fra tid til anden vil en eller flere i familien overraske dig; om det er til det positive, er svært at sige, men generelt er du rimelig progressiv og har i et vist omfang også et åbent sind. Der vil være en del fokus på dit forhold til dine venner i det nye år.

Det vil du især bemærke i maj, hvor du vil være omgivet af meget visionære og måske også mønsterbrydende personer. Det tænder dig og gør dig måske interesseret i lokalpolitik, i dit lokalområde eller i interessegrupper.

Hvis du er involveret i venneprojekter, så vær opmærksom på, om I har samme målsætning. Det kan være, at du får lovning på noget, som viser sig ikke at holde stik. Ser tingene fornuftige ud, kan du trygt indlade dig.

Dine venner kan overraske dig og gøre ting, som du slet ikke forventede. Det gør dig i godt humør og den tillid, de udviser, giver dig stor tilfredsstillelse. 

Hverdag

Dit velbefindende og din sundhed vil ofte hænge sammen med, hvordan du har det følelsesmæssigt. Du er med årene blevet bedre til at tyde kroppens signaler. I det nye år vil du nok stramme op på din livsstil. I starten af februar er det tid til at tage afgørende beslutninger, og de afgørelser vil påvirke dig på en god måde resten af året.

Ændrer du dit levemønster, kan du imødekomme evt. fysiske ubalancer i maj og november. Dit helbred ser ud til at være top-tunet i juni og oktober. Skulle der mod forventning dukke forhindringer op for dit velvære midt i august, finder du en løsning, og det kan være, at du genoptager din levemåde fra februar.

På jobområdet kan du i april tage en beslutning, der får konsekvenser for dit arbejdsliv. Har du haft behov for at ændre på joblivet, vil du i juni, september og november kunne opleve, at arbejde og hverdag går op i en højere enhed. 

Fremtid

Nyt i 2022 er mangfoldige og nye projekter – sandsynligvis på felter, du endnu ikke har kendskab til, men skal sætte dig ind i, og det gør du hjertens gerne. Det vil give dig masser af ny energi, og i det hele taget vil din optimisme tiltage, jo mere du gør ud af det.

Dit magiske øjeblik i april kan omhandle en gave. Det kan være i forbindelse med din familie, det kan være en pengeoverførsel, eller måske dukker der familiemedlemmer op, som du ikke kendte til.

Astrolog Cathrine Oppenheim


Om stjernetegnet

Stjernetegnet Vandmand er et såkaldt lufttegn. Vandmandens sande jeg handler om at føle sig fri og individuel. Vandmanden er utraditionel, alternativ, humanistisk og vil gerne gøre verden til et bedre sted. Den tænker i muligheder og løsninger og har stærke principper. Vandmandens venner har en stor betydning for den, og den elsker at arbejde i fællesskaber. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Vandmanden.