Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Vandmand

Årshoroskop

2019


Året som helhed

Du går ind i 2019 med en stærk fællesskabsfølelse, og et ønske om at gøre endnu mere sammen med andre. Det kan betyde, at du ikke bare udvider dine aktiviteter, men også din bekendtskabskreds. Du sætter gerne dig selv til side for fællesskabets skyld eller for jeres fælles mål. Et andet vigtigt fokus i det kommende år er både hjem og familie, hvor der kan ske en del. Nogle forandringer kan være sat i gang i 2018, og der kommer nu mere skub i den proces. Det kan betyde, at måden I er sammen på er under forandring. Der skal være plads til alle, og det kræver en større forståelse og accept af hinanden. Dine fysiske rammer kan du forny eller friske op. De mere radikale forandringer kan du ty til, hvis du er vokset ud af dine rammer. Så er der stor sandsynlighed for, at du flytter til noget nyt.

Job

Du har grund til at være tilfreds med din arbejdsindsats. Du vil sikkert mærke en respekt om din person, såvel som din faglighed. Fællesskabet kollegerne imellem er i en gunstig udvikling, og det vil helt sikkert motivere dig yderligere. I foråret og især omkring 1. marts er et tidspunkt, hvor der kan opstå muligheder som et lyn fra en klar himmel. Det gælder for dig om at gribe muligheden, når den opstår, også selv om betænkningstiden er meget kort. Her må du lytte til din mavefornemmelse. Sidst på året er en statustid, hvor du kan træffe store beslutninger. Men det kan også være din arbejdsplads, der står i store forandringer.

Kærlighed

Først på året er din opmærksomhed rettet mod meget andet end kærligheden. Fra marts kan der ske ændringer i familien, der gør dig mere nærværende også overfor din partner. Du bliver mere imødekommende og blid i dit udtryk og din væremåde. Du bliver mere bevidst om balancen mellem arbejdsliv og hjemmeliv. I april og til midten af maj søger du at skrue op for romantikken. Hvis du ikke har en partner, er det tidspunktet at gøre noget ved den sag. Fra slutningen af juli til sidst i august er det dig, der bliver lagt op til – nyd det!

Årets muligheder

Du kan glæde dig over fællesskabets stærke bånd.

Astrolog Brian TeglgaardOm stjernetegnet

At føle sig fri og individuel er Vandmandens sande side. Hvis du får at vide at du skal gå til højre, har du i mange tilfælde mere lyst til at gå til venstre, bare for at vise at du selv vil vælge. Dine venner har en stor betydning for dig, og du elsker at arbejde i teamwork/fællesskab. Du er humanistisk af indstilling, og holder af mennesker uanset race og religion. Edb, computere, internet, eller andet som tangerer ny teknologi er lige dig. Du er utraditionel, alternativ, humanistisk, og kan finde på at chokere det gode borgerskab.