Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Vandmand

Månedshoroskop

oktober

En kærlig indflydelse gør sig gældende, men det kræver, at du selv tager initiativ. Du vil til gengæld ikke være i tvivl om den interesse, andre viser dig. Det hele starter med en god samtale og en flirt. Det er også muligt, at du bruger tid og energi på studier eller på at rejse, men det udelukker ikke kærligheden. Fra den 22. er det karrieren, det gælder. Situationen bliver intens, og der er anledning til et kursskifte.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Stjernetegnet Vandmand er et såkaldt lufttegn. Vandmandens sande jeg handler om at føle sig fri og individuel. Vandmanden er utraditionel, alternativ, humanistisk og vil gerne gøre verden til et bedre sted. Den tænker i muligheder og løsninger og har stærke principper. Vandmandens venner har en stor betydning for den, og den elsker at arbejde i fællesskaber. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Vandmanden.