Horoskoper

Hos Ude og Hjemme kan du finde spændende historier om astrologi og læse om netop dit personlige stjernetegn samt læse dit dags-, uge-, måneds- og årshoroskop gratis. Herunder finder du en oversigt over de 12 forskellige stjernetegn og samtidig et kort resume af de karakteristika, der er gældende for netop dit. Samtidig kan du også blive klogere på, hvilket stjernetegn der er dit perfekte partnermatch.  


Vandmand

Månedshoroskop

september


Der er ikke helt den ro på hjemmefronten og i familielivet, som du foretrækker. Det kan være, du må forny eller ændre din rolle eller din stil i den anledning. Er du tålmodig og overbærende, vil du synes om det nye, der sker omkring dig. Især fra den 18. føler du dig mere tilpas, det gælder også arbejdsmæssigt. Der er flere muligheder for at ændre i din økonomi, men vær fornuftig.

Astrolog Brian TeglgaardOm stjernetegnet

At føle sig fri og individuel er Vandmandens sande side. Hvis du får at vide at du skal gå til højre, har du i mange tilfælde mere lyst til at gå til venstre, bare for at vise at du selv vil vælge. Dine venner har en stor betydning for dig, og du elsker at arbejde i teamwork/fællesskab. Du er humanistisk af indstilling, og holder af mennesker uanset race og religion. Edb, computere, internet, eller andet som tangerer ny teknologi er lige dig. Du er utraditionel, alternativ, humanistisk, og kan finde på at chokere det gode borgerskab.