Konkurrence: Send dit foto af årets sødeste nisse

Tag årets nisse-foto, og sørg for at få Ude og Hjemme med på billedet. Send dit foto til os, og deltag i konkurrencen om 500 kr. og hovedgevinsten på 3.000 dejlige kr. kontant!

Her er julens skønneste konkurrence

Vi skal have fundet årets sødeste nisse! Det er hyggeligt at deltage – du vinder automatisk 500 kr. kontant, hvis dit foto kommer i bladet – og alle finalister deltager i lodtrækningen om 1. præmien, som er hele 3.000 kr. kontant.

Og det bedste af det hele: Det er gratis at være med!

Du skal bare bruge et kamera, en sød nisse og et Ude og Hjemme. Tag selv dit bud på årets sødeste nisse-foto – og husk at få Ude og Hjemme med i billedet – så er du halvvejs.

Sådan deltager du

Send dit foto til os på e-mailadressen: [email protected]. Skriv ”Årets nisse” i emnefeltet – og husk i e-mailen at skrive dit navn, adresse og telefonnummer – plus et par ord om, hvad man ser på billedet.

Alle fotos, der går til finalen, kommer i bladet i ugerne op til jul. De vinder 500 kr. og deltager automatisk i konkurrencen om hovedgevinsten. Hvem ved: Måske bliver det dig, der scorer de 3.000 kroner.

God fornøjelse!

 

Se tidligere års vindere og lad dig inspirere

tv.: Axel på seks måneder krammer mors Ude og Hjemme og vandt 500 kr. i 2018. Fotoet var indsendt af Axels mor, Lisbeth Kjær Hansen fra Søby på Ærø.
th.: Der behøver ikke at være et menneske på dit foto – dyr er også velkomne! Bare Ude og Hjemme er med, så deltager du i konkurrencen. Malteseren Norma havde husket at få bladet med på billedet og vandt 500 kr. til sin “mor” Birgit Larsen, Vallensbæk.

 

Det med småt:

Sidste frist for at deltage: Vi skal have dit foto senest 10. december 2020.

Hvem må være med: Konkurrencen er åben for alle, som er 18 år eller ældre. Ansatte i Aller og medlemmer af deres husstand må ikke deltage.

Hvor mange fotos må man indsende: Du må deltage med maks. tre fotos.

Alle fotos i bladet vinder 500 kr.: Hver uge trækker vi lod mellem de indkomne fotos. Vinderne kommer i bladet og deltager dermed automatisk i finalen.

Sådan finder vi vinderen af de 3.000 kr.: Vi trækker lod mellem alle finalisterne.

Præmien: Hovedpræmien er 3.000 kr. kontant.