Konkurrencer og fordele i august

Som medlem af Mit Ude og Hjemme kan du i denne måned vinde hudpleje og flotte ringe samt downloade en gratis kur.

De fire årstider

De helt nye ringe fra Holmgaard Smykker repræsentere de fire årstider. Forårs-ringen er med små smukke zikonia, Sommer-ringen med citriner, Efterårs-ringen er med citriner, røgkvarts samt violette granater og Vinter-ringen er med opaler. De er alle udført i 925 sterlingsølv.
Med de smukke halvædelsten og de fire forskellige design kommer de fire årstider flot til deres ret på din finger – og så er det dansk design!
Se mere på www.holmgaardsmykker.dk eller ring tlf. 29 28 16 66. 
Vi bortlodder seks ringe, hver til en værdi fra 395-595 kr. Du vælger selv hvilken årstid du vil have samt størrelse på ringen.

Økologiske, veganske AVIVIR baobab hudpleje

AVIVIR baobab Virgin Oil 50 ml, der trænger lynhurtigt ind og virker super fugtgivende, forbedrer hudens elasticitet og efterlader huden magisk blød. Anvendes til ansigt, hals og décoltè. Lindrer sart hud og reducerer rødme.
AVIVIR baobab All Body Pampering Oil 100 ml Kropsolie, der giver fornyet elasticitet og efterlader huden gennemfugtet og fløjlsblød. Trænger med det samme ind i huden så du kan tage tøj på. Kan mindske udseendet af strækmærker.
AVIVIR baobab All Body Pampering Scrub 200 ml, der nænsomt skrubber urenheder og døde hudceller væk. Baobabolien og Aloe Vera har en blødgørende og plejende virkning, som bliver på huden, også efter du har skyllet dig. 
AVIVIR Baobab Magic Balm 15 ml, der blødgør læber, neglebånd og tørre hudområder. Virker super fugtgivende, lindrer sart hud, reducerer rødme og forbedrer hudens elasticitet signifikant. 
Læs mere på www.AVIVIR.dk
Vi bortlodder 4 sæt, hver til en værdi af 960 kr.

GRATIS

MAX 5 Kuren – en guide til vægttab, med komplet madplan bestående af lækre retter og indkøbsliste.
Hent kuren hér.